Cosmic Telegram

Stardust 370

Κριός. Δεν σε γουστάρω, γιατί μου βγάζεις κάτι σε Ράιχενμπαχ

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 370
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zwdia.jpg

Γράφει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Hθοποιός

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Δεν σε γουστάρω, γιατί μου βγάζεις κάτι σε Ράιχενμπαχ, τον Γερμανό κομισάριο των οικονομικών, αλλά ως αστρολόγος θα κάνω το καθήκον μου και θα προβλέψω με κάθε δεοντολογία το μέλλον σου. Έλληνες Κριοί, μόνο εσείς, δώσουν δεν δώσουν την έκτη δόση, θα τα εισπράξετε. Αισιοδοξείτε, λοιπόν, γιατί θα κάνετε καλά Χριστούγεννα, όταν τα άλλα ζώδια θα πάρουν τα λεφτά τους από Γενάρη, και άμα. Συναισθηματικά, αυτή την εβδομάδα, με τόσο χρήμα, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα βρεθείτε μέχρι και στην εκκλησιά, κάποιοι από εσάς. Δεν σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής, τι να το κάνετε όμως, όταν από τη ζήλια διάφοροι ανάδρομοι μαλάκες σάς έχουν βάλει στο μάτι και σας γκαντεμιάζουν.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ίδιο ζώδιο σε κόβω να έχεις με τον Βενιζέλο, που δεν ξέρω τι ζώδιο είναι, αλλά κι αυτόν Ταύρο τον κόβω λόγω κυβικών και παρορμήσεων. Την εβδομάδα σου τη μαντεύω θετική, αφού, ως γνωστόν, καταργήθηκαν οι ταυρομαχίες στην Ισπανία. Την προβλέπω, όμως, και θορυβώδη, καθώς θα κάνεις μια επίσκεψη ως ταύρος στο υαλοπωλείο για να αγοράσεις καινούργια γυαλικά, αφού τα παλιά τα έσπασες από την τσατίλα σου για τα νέα μέτρα. Συναισθηματικά, σκόνη και θρύψαλα θα γίνεσαι μαζί τους. Μιλώ για τις παχιές αγελάδες γκόμενες και γκόμενους, που λόγω λόρδας έγιναν πλέον ισχνές και κανείς δεν τις κοιτά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Έχεις το ζώδιο, μωρό μου, της Έρικας και της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, του Μπόλεκ, του Λόλεκ και των αδελφών Κατσιμίχα. Δίδυμους κόβω και το δίδυμο Σαμαρά - Παπανδρέου, οπότε προσοχή: κινηθείτε παρασκηνιακά, όπως κι αυτοί, για το κοινό και δίδυμο συμφέρον. Με προσοχή, όμως, γιατί Δίδυμοι ήταν και οι Πύργοι στη Νέα Υόρκη, οπότε όλοι απειλούμαστε από κατάρρευση λόγω εσωτερικής επίθεσης. Συναισθηματικά, αυτή τη βδομάδα μάλλον θα ερωτευθείτε άνθρωπο του δικού σας ζωδίου, γι’ αυτό προσέξτε, Διδυμάκια μου, τις αδελφικές τέτοιου είδους σχέσεις, καθώς σου ’ρχεται από κει που δεν το περιμένεις. Οικονομικά, η εβδομάδα σας θα κινηθεί καλώς, αφού λεφτά υπάρχουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Το ζώδιο της ελληνικής οικονομίας. Κινδυνεύετε κι εσείς από ολική μετάσταση αφραγκιάς, πρέπει όμως, όπως κάθε ασθενής αυτής της νόσου, να πιστεύετε βαθιά και με την ψυχή σας πως η καινούργια χημειοθεραπεία που μας επιβάλλει η κλινική Διεθνές Νομισματικό Νοσοκομείο θα σας δώσει τεράστια ποσοστά επιβίωσης. Αισιόδοξη εβδομάδα θα έχετε, διότι η ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία, άσχετα αν, ως εργαζόμενοι, εσείς και η εργασία σας φτάσατε στο τέλος. Προσοχή σε τυχόν μικροκαβγάδες που θα προκύψουν με τον άνθρωπο ή τον εργοδότη σας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πάλι απεργίες στο προσκήνιο.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Όπα, είπα, Λέων, και λέγω πως ζώδιο Λέων είναι και ο Παπαδήμος. Ένας αλλά Λέων. Και προσοχή, παρακαλώ, στην υγεία σας, και ειδικά στη ρινοφαρυγγική σας κοιλότητα. Όπως ο κύριος Λουκάς, που δίνει μάχη με ακατάσχετη συνομιλία με τόσους χιλιάδες διεθνείς συνομιλητές για να τους ψήσει πως όλα θα πάνε καλά και θα λάβουν πίσω τα χρωστούμενα, έτσι κι εσείς στο μπούρου μπούρου θα τους έχετε όλους, μπας και σας δανείσουν κάτι ψιλά. Προσοχή στους φίλους σας, γιατί λόγω της θέσης της Σελήνης θα φάτε φιλικά μαχαιρώματα. Συναισθηματικά, προβλέπω έξαρση και ισχυρό έρωτα, προσοχή όμως: όπως ο Παπαδήμος μιλάει με δεκαπέντε, το ίδιο κάνετε και εσείς, πρέπει όμως να αποφασίσετε επιτέλους με ποιον θα συνάψετε σχέση.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Συνδικαλιστή σε κόβω. Όπως κι αυτοί, που κατάφεραν τριάντα χρόνια τώρα μέσα στο ερωτικόν όργιον Η Ελλάς να βγουν άσπιλοι, αλώβητοι και αμόλυντοι, έτσι κι εσύ όλο στη λάθρα τη βγάζεις, κι όλα λάδι σου πάνε. Όμως, τέλος, ως εδώ! Αυτή την εβδομάδα θα δυσκολέψουν τα οικονομικά, και ειδικά για σένα, που έμαθες ό,τι ζητάς να το παίρνεις, τώρα τέλος. Ούτε μαϊμού κινέζικο θα έχεις εισόδημα για να αγοράσεις. Αν είσαι έμπορος, ο τζίρος θα κατέβει και, αν είσαι όντως συνδικαλιστής, συναισθηματικά και συ τελείωσες, αφού η σχέση σου με την καρέκλα τελείωσε. Από υγεία όμως δεν έχεις ανάγκη, σφύζεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)
Είμαι εγώ, οι περισσότεροι από τους Άγαμοι Θύται, ο Μάλαμας, ο Νταλάρας και ο Δεληβοριάς. Οπότε, επειδή τη μοίρα μου την ξέρω και είμαι πάντα μέσα, ό,τι σου πω θα βγει. Ως Ελληνόπουλα ο τράχηλός μας ζυγό δεν υποφέρει, θα χρειαστεί όμως να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να στηρίξεις την ελληνική οικονομία, ασχέτως εάν μέσα δεν θα βρεις ούτε ψίχουλο από κουλούρι. Συναισθηματικά, είσαι και συ άστατος, αφού δεν ζυγίζεις ποτέ τα πράγματα και δεν ξέρεις να ζυγοσταθμίζεις ούτε πρόσωπα ούτε αισθήματα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Δύσκολη εβδομάδα για όσους έγιναν υπουργοί ή διακρίνονται από φιλικά αισθήματα προς το ΛΑΟΣ. Προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις και αλλάξτε κομμωτή, προτιμώντας, αντί για high class κομμωτήρια, μπαρμπέρικα όπου την τέχνη ασκούν λαθρομετανάστες κουρείς. Είναι πιο οικονομικά και συμφέρουν. Ο καινούργιος σας έρωτας με την εξουσία, που τώρα σας κάνει χαρούλες, είναι μάλλον βραχυπρόθεσμος, οπότε μετά τη χυλόπιτα θα πέσετε με τα μούτρα στο αλκοόλ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ένα βέλος από κει, ένας βέλος από την άλλη, για αριστερό σε κόβω, όπως από αλλού η Αλέκα και από αλλού ο Τσίπρας βαράνε τα τόξα. Παρότι δύσκολη εβδομάδα, βλέπω να πιάνετε τους στόχους σας, αρκεί φυσικά να μη βγουν αληθινοί. Γιατί, αν βγουν, ως αριστεροί, που έχετε μάθει να βαράτε στο γάμο του Κουτρούλη αλλά το δηλητήριο να χτυπάει το γάμο του Καραγκιόζη, θα αποτύχετε οικτρά. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μπουχτίσαμε, μπορεί και να σας αναθέσουμε τη διακυβέρνηση για να μας κάνετε επιτυχώς Κούβα της Μεσογείου και να χαμογελάσει επιτέλους ο Έλλην πεινασμένος χορεύοντας σάλσα και καπνίζοντας τεράστια πούρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Δημοσιογράφος, ε; Αιγο-ιστής. Κι ως γνήσιος αιγο-κεντρικός, δεν σε επηρεάζουν οι εξελίξεις, κι έτσι, στον ίδιο τόνο, όπως και οι προηγούμενες, η εβδομάδα σού επιφυλάσσει απολαύσεις, έρωτα, λεφτά, όλα δικά σας. Για όσους, φυσικά, τα είχαν. Γιατί αν δεν τα είχατε, τα πράγματα θα δείχνουν σταθερά χάλια. Τι σας νοιάζει όμως; Συναισθηματικά, ψυχή δεν έχετε και τίποτα δεν σας απασχολεί. Μια χαρά!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Αφού το νερό θα μπει στ’ αυλάκι, και προβλέπεται λόγω έκτης δόσης να πέσουν λεφτά, και τα ταμεία να γεμίσουν, όσοι από σας είστε τραπεζίτης ή δουλεύετε σε τράπεζα θα ευτυχήσετε. Υπάρχει, βέβαια, και η περίπτωση αυτή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που επαγγέλλομαι να διπλασιαστεί μεν, αλλά σε δραχμές. Όχι παλιές, πιο παλιές, κατοχικές! Θέλει λίγη προσοχή, επομένως, στα δανεικά και τα αγύριστα, όπως και στα συναισθηματικά σας, που μια ζωή είστε διαρκώς εκτεθειμένοι, αφού ο έρως και το χρήμα δεν κρύβονται.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Στη στεριά δεν ζει το ψάρι. Κουράγιο, αδέλφια. Κουράγιο, φίλοι. Κουράγιο, λαέ βασανισμένε, τελειωμένε, απελπισμένε, λιωμένε. Ιχθύς είναι ο ελληνικός λαός και, όπως είπε και ο φίλος μου Αγγελάκας, μεγάλο επίσης μέντιουμ, ό,τι και να προβλέψω δεν θα βγει, αφού εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες, δεν πιάνουν οι ευχές. Όμως, επαναλαμβάνω, κουράγιο, αδέλφια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ