Cosmic Telegram

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364704-754421.jpg

Η Νέα Σελήνη που γίνεται το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου του 2017 * είναι η πρώτη εκ των δύο που συμβαίνουν φέτος στο ζώδιο του Λέοντα. Η δεύτερη είναι η Ηλιακή έκλειψη της 21ής Αυγούστου. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής γίνεται στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι αποδεσμεύει με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τις ενέργειες του συγκεκριμένου ζωδίου. Ο ωροσκόπος της με συντεταγμένες Αθήνας βρίσκεται στην 18η μοίρα του Ζυγού.

Η Νέα Σελήνη αυτή μας καλεί να ανεβούμε στη σκηνή και να γίνουμε ο πρωταγωνιστής της ζωής μας. Να προωθήσουμε τον εαυτό μας και τα σχέδιά μας με λυρισμό, χιούμορ, απόλυτη πίστη στις ικανότητές μας. Στις ικανότητές μας να λάμψουμε, να γοητεύσουμε, να συγκινήσουμε και, φυσικά, να κατορθώσουμε. Οι ενέργειές της εστιάζονται κυρίως στον κοινωνικό στίβο, είτε πρόκειται για την καριέρα μας, είτε για την ατζέντα της προσωπικής μας ζωής. Και λέω ατζέντα, γιατί το συγκεκριμένο αστρολογικό συμβάν μάς καλεί επίσης να δούμε κατά πόσο οι προσωπικές μας σχέσεις (κυρίως οι ερωτικές) μπορούν να χωρέσουν τους προσωπικούς μας στόχους, συμβαδίζουν με τη νοοτροπία μας και, γιατί όχι, με τον ιδεαλισμό μας. Η δράση κατά την περίοδο επίδρασης της Νέας Σελήνης (τρεις ημέρες πριν και τρεις ημέρες μετά τη στιγμή που γίνεται με ακρίβεια) είναι κυρίως εξωστρεφής, εστιάζεται στις δημόσιες σχέσεις, στις παρέες, στους εργασιακούς χώρους και πολύ λιγότερο στο σπίτι και την κρεβατοκάμαρα. Αυτά τα τελευταία δείχνουν τους περιορισμούς τους, σε σχέση με το πόσο καλά μπορούν να υποστηρίξουν τα πρώτα.

Αυτές τις ημέρες έχουμε την ευκαιρία να καταδείξουμε τη μοναδικότητά μας και να χειροκροτηθούμε και να αμειφθούμε γι’ αυτό. Οι κίνδυνοι που ενέχει η συγκυρία σχετίζονται με το αν τελικά όντως έχουμε τα θεμέλια για να υλοποιήσουμε αυτά που διαφημίζουμε και με το αν τελικά μπορούμε να διαφοροποιηθούμε από τον συνηθισμένο τρόπο δράσης μας (αλλά και από τον τρόπο δράσης των πολλών) όσο ισχυριζόμαστε αυτές τις ημέρες.

Η δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης είναι πραγματικά τεράστια και μας φορτίζει με τον θετικότερο τρόπο ζητώντας μας να βρούμε τη μοναδικότητά μας μέσα στο πλήθος κι όχι να ντύσουμε τον τυφλοσούρτη του πλήθους με το δικό μας λυρικό παραλήρημα. Καλούμαστε και προσκαλούμαστε να βρούμε τον προσωπικό μας τόνο μέσα σε σύνολα, των δύο, των πενήντα, των χιλίων και τελικά να εκφράσουμε τον εαυτό μας θετικά, λαμπρά, με παιδικότητα, δημιουργικότητα, ορθά προσανατολισμένο συναίσθημα και συναίσθηση της αξίας και της ευθύνης μας ως κοινωνικής και ανθρώπινης μονάδας. Και κάνοντάς τα όλα αυτά με κέφι, να περάσουμε υπέροχα και να γίνουμε απολύτως ερωτεύσιμοι με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου.

* Η επίδραση της Νέας Σελήνης είναι περισσότερο αισθητή στους γεννημένους την τελευταία ημέρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου και την πρώτη ημέρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) είναι καλύτερα εναρμονισμένα με τα αιτήματα της Νέας Σελήνης, ενώ για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) η αστρολογική αυτή συνθήκη παρουσιάζει μεγαλύτερες προκλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ