Αθλητισμος

Έντριαν Πέιν: Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Πυροβολήθηκε στο Ορλάντο σύμφωνα με πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έντριαν Πέιν: Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Έντριαν Πέιν: Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού © EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Έντριαν Πέιν: Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σε ηλικία 31 ετών.

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 31 ετών ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, Έντριαν Πέιν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές του Ορλάντο ανακοίνωσαν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι, η οποία δεν αναφέρει το όνομα του Πέιν, ο ύποπτος έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Κάιλ Όστιν, δημοσιογράφος του Mlive.com, ανέφερε σε tweet του πως ο Άντριαν Πέιν πέθανε από πυροβολισμό, όπως ενημερώθηκε από τον Σερίφη του Orange County.

Την είδηση του θανάτου του Πέιν αναφέρει ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έντριαν Πέιν».

Το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο δημοσιογράφος της Detroit Free Press, Κρις Σολάρι.

Ο Αμερικανός πέρασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό κατακτώντας δύο κύπελλα και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ.

Η καριέρα του Άντριεν Πέιν

Ο Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

 Έντριαν Πέιν: Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον χαμό του

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ