Αθλητισμος

Τσέλσι: Ο Χάμιλτον και η Σερίνα Γουίλιαμς βάζουν χρήματα για την εξαγορά της

Ως γνωστόν η ομάδα πωλείται από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσέλσι: Αποσύρθηκε η οικογένεια Ρίκετς από την διαδικασία εξαγοράς του συλλόγου
Η ποδοσφαιρική ομάδα Τσέλσι © ΕPA Pool

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερίνα Γουίλιαμς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μετοχές της Τσέλσι, καθώς φέρονται να έχουν ενισχύσει fund που θέλει να την εξαγοράσει.

Ο Σερ Μάρτιν Μπρόουτον είναι ένας εκ των υποψηφίων για την αγορά της Τσέλσι και σύμφωνα με το Sky Sports η προσφορά του έχει ενισχυθεί από τον Λιούις Χάμιλτον και τη Σερένα Γουίλιαμς, καθώς αμφότεροι έχουν προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του συγκεκριμένου fund.

Μετά την απομάκρυνση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η Βρετανία και η ΕΕ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο αγγλικός σύλλογος αναζητά την επόμενη ιδιοκτησία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρτιν Μπρόουτον στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της Λίβερπουλ, έχοντας δηλώσει ανοικτά ότι είναι υποστηρικτής της Τσέλσι, γλιτώνοντάς την από τη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και την παρέδωσε στην παρούσα διοίκηση των κόκκινων.

Μέχρι στιγμής, τρεις είναι οι φάκελοι που έχουν φτάσει στην τελική ευθεία για την εξαγορά της ομάδας και όλοι προέρχονται από τις ΗΠΑ, ενώ μέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (15/4) ένας από τους τέσσερις διεκδικητής, η οικογένεια Ρίκετς, ιδιοκτήτρια των Σικάγο Καμπς του MLB, αποσύρθηκε από την εξαγορά του Λονδρέζικου συλλόγου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ