- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποβλήθηκε από τη θέση του ιδιοκτήτη της Τσέλσι όπως ανακοίνωσε η Premier League.
Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως στερεί από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς τη δυνατότητα να είναι στο τιμόνι των μπλε ως πρόεδρός τους μετά από τις κυρώσεις εις βάρος του για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Μετά από επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.
Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η ανακοίνωση της Premier League.
Μετά τις κυρώσεις η Τσέλσι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μάλιστα απειλείται η βιωσιμότητα των μπλε. Το Τμήμα Ψηφιακού κόσμου, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της χώρας εξέδωσε δική του ανακοίνωση, στην οποία αποσαφηνίζει τι ισχύει με τη διαδικασία πώλησης των Λονδρέζων.
Ο υπουργός ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Κρις Φίλιπ, ερωτηθείς για το γεγονός στο Sky News, τόνισε πως ο πιθανός αγοραστής θα πρέπει να συζητήσει με την κυβέρνηση της χώρας, ώστε να ενημερωθεί για τους όρους της αγοροπωλησίας.
«Όπως είναι γραμμένοι οι όροι της άδειας σήμερα, μία πώληση δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο, εάν προκύψει ένας αγοραστής, θα είναι ανοιχτό να προσεγγίσει την κυβέρνηση και να ρωτήσει για τους όρους που θα επιτρέψουν να προχωρήσει μία τέτοια πώληση» ανέφερε συγκεκριμένα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι δύο προτάσεις του Σέρβου θρύλου
Επικράτησαν των Μαρσέλο Αρέβαλο και Μάτε Πάβιτς
Ποιοι θα είναι οι πρώτοι τους αντίπαλοι
Ηττήθηκε κι αποκλείστηκε η Ελληνίδα τενίστρια
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.