Αθλητισμος

Θριαμβευτής στην Πόλη ο Ολυμπιακός 3-0 τη Φενέρμπαχτσε

Αφεντικά του τέταρτου ομίλου του Europa League οι «ερυθρόλευκοι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EUROPA LEAGUE 2021-2022 / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ
EUROPA LEAGUE 2021-2022 / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ © (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

O Oλυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Φενερμπαχτσε με το εκπληκτικό 3-0, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για το Europa League επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3–0. Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ο Γιώργος Μασούρας με δυο γκολ. 

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τικίνιο Σοάρες μετά από ασιστ του Μασούρα. Στο 62' ύστερα από απόκρουση του Αλτάι, ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ με το αριστερό, εκτέλεσε με το δεξί και έγραψε το 0-2. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα το τελικό σκορ διαμόρφωσε ξανά ο Μασούρας με πανομοιότυπο τρόπο. 

H ομάδα του Πειραιά έχει δυο νίκες σε δυο αγώνες και καταλαμβάνει τη πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Αλτάι, Κιμ, Σάλαϊ, Νόβακ, Οσάγι, Χακάν (75' Μάιερ), Γκουστάβο (70' Ζάιτς), Καντιόγλου (84' Σανλιτούρκ), Ρόσι (70' Μπερίσα), Πέλκας, Βαλένσια (75' Γκιουμούσκαγια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μασούρας (89' Βαλμπουενά), Μπα (46' Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (89' Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου (63' Κούντε), Τικίνιο (86' Αραμπί).

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ