Αθλητισμος

Πελέ: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση

Το μήνυμα της κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πελέ: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση
Πελέ: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση © EPA/IAN LANGSDON

Πελέ: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο.

Με μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, η κόρη του Πελέ έστειλε μήνυμα προς τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του. Η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και εξήγησε ότι ο πατέρας της είναι καλά. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βγήκε από την εντατική μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο.

Βλέποντας την ανησυχία του κόσμου, η κόρη του θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες.

«Αναρρώνει καλά από την εγχείρηση. Δεν έχει πόνους, είναι σε καλή διάθεση. Είναι λίγο… εκνευρισμένος γιατί μπορεί να φάει μόνο ζελέ αλλά θα το ξεπεράσει. Έτοιμος να βγει από την ΜΕΘ και μετά να έρθει σπίτι» ήταν το ποστ της Κέλι Νασιμέντο, συνοδευόμενο με μία φωτογραφία του Πελέ.

Σημειώνεται ότι πρώτος ο ίδιος ο Πελέ είχε ενημερώσει τον κόσμο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων. Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες με τη βοήθειά σας. Θα αντιμετωπίσω αυτή την αναμέτρηση με χαμόγελο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου», έγραψε ο Πελέ στα social media.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ