Αθλητισμος

Ο Πελέ υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου - Το μήνυμά του

Με αισιοδοξία και δυναμισμό απευθύνεται στους θαυμαστές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ © EPA / IAN LANGSDON

Πελέ: Η ανάρτησή του μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ του έντερο - Αναρρώνει σε κλινική του Σάο Πάολο.

Σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο υπεβλήθη ο Πελέ. Ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου θέλησε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας και δυναμισμού στους θαυμαστές του, δείχνοντάς τους ότι δεν «λυγίζει» εύκολα μπροστά στα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. 

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων. Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες με τη βοήθειά σας. Θα αντιμετωπίσω αυτή την αναμέτρηση με χαμόγελο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου» έγραψε ο Πελέ στα social media και χιλιάδες θαυμαστές του έσπευσαν να του δώσουν δύναμη και να του ευχηθούν τα καλύτερα για την ανάρρωσή του. 

Σύμφωνα με το CNN, οι γιατροί του Πελέ δήλωσαν ότι ανιχνεύτηκε ένας ύποπτος όγκος κατά τη διάρκεια εξετάσεων του και πλέον αναρρώνει σε κλινική του Σάο Πάουλο. Η είδηση ότι υπεβλήθη σε χειρουργείο αποτελεί και μία έμμεση επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει λιποθυμικά επεισόδια την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η ανάρτηση του Πελέ στα social media

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ