Αθλητισμος

Μέσι και Ρονάλντο «μαζί» από τον αδελφό του ιδιοκτήτη της Παρί

Φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν
Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν © Twitter/@khm

Ο αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί πόσταρε φωτογραφία του Μέσι μαζί με τον Ρονάλντο.

Μετά τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ταράξει και πάλι τα νερά, φέρνοντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παρίσι. Οι φήμες γύρω από το μέλλον του Πορτογάλου αρχίζουν να φουντώνουν μετά τη μη χρησιμοποίησή του στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, στην οποία και μπήκε στο ματς ως αλλαγή. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από το Τορίνο αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από αυτά που του πρόσφερε η επιλογή της Γιουβέντους. Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις λίγες ομάδες που μπορούν να «σηκώσουν» το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ και παράλληλα να του δώσουν όλα όσα θέλει για να φτάσει στην κορυφή. 

Ενώ η ομάδα μετά την προσθήκη και του Λιονέλ Μέσι μοιάζει υπερπλήρης, ο αδεφλός του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σεΐχ Τάνι μπιν Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ-Τάνι «άναψε ακόμα μεγαλύτερες φωτιές». Συγκεκριμένα, πόσταρε σε μία φωτογραφία τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φοράνε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και στη λεζάντα έγραψε «ίσως».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ