Αθλητισμος

«Τρίποντο» η Ρωσία στο παιχνίδι με τη Φινλανδία για το Εuro 2020

Επικράτησε με 1-0 στην Αγία Πετρούπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ρωσία - Φινλανδία για το Euro 2020
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ρωσία - Φινλανδία για το Euro 2020 © EPA/Kirill Kudryavtsev

Η Ρωσία κέρδισε τη Φινλανδία με 1-0 στην αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro 2020.

Η Ρωσία νίκησε με 1-0 τη Φινλανδία στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Euro 2020 στην Αγία Πετρούπολη για τον 2ο όμιλο.

Το γκολ της νίκης, που σήμανε και το πρώτο «τρίποντο» για τη Ρωσία στο φετινό Euro, σημείωσε ο Αλεκσέι Μίραντσουκ με πολύ όμορφο πλασέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση, με τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να είναι δυνατές και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη. Σημειώνεται ότι στο 5ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Φινλανδίας μέσω VAR.

Οι παίκτες της Ρωσίας και της Φινλανδίας προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον χώρο του κέντρου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Euro 2020
Οι παίκτες της Ρωσίας και της Φινλανδίας προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον χώρο του κέντρου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το EURO 2021 © EPA/Anatoly Maltsev

Φινλανδία (Κανέρβα): Χραντέσκι, Τοΐβιο (84' Γένσεν), Αραγιούρι, Ο’ Σένεσι, Σίλερ (67' Κάουκο), Καμαρά, Λουντ, Ραΐταλα (75' Σοΐρι), Ουρόνεν, Πούκι (75' Λαπαλάινεν), Πογιανπάλο.

Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Σαφόνοφ, Φερνάντες (25' Καραβάεφ), Ντίβεφ, Ντζικίγια, Κουζάεφ, Ζόμπνιν, Μπαρίνοφ, Οζντόεφ (61' Ζεμαλέτντινοφ), Α. Μίραντσουκ (85' Μούχιν), Γκολόβιν, Ντζούμπα (85' Σομπόλεφ).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ