Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς -Miami Open: Δεν πέρασε στα ημιτελικά (βίντεο)

Ήττα με 2-1 σετ από τον Πολωνό Χούρκατς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς - Ήττα και αποκλεισμός στο Miami Open
Στέφανος Τσιτσιπάς - Ήττα και αποκλεισμός στο Miami Open © EPA/RHONA WISE

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Miami Open, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς.

Την ήττα και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Miami Open γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας αθλητής ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ (6-2 στα γκέιμ). Ωστόσο, στη συνέχεια η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια, άρχισε να χάνει έδαφος, την ώρα που ο αντίπαλός του έκανε την αντεπίθεσή του, πετυχαίνοντας τελικά ολική επαναφορά με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open.

Το δεύτερο σετ έληξε 6-3 στα γκέιμ και το τρίτο 6-4. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο Χούμπερτ Χούρκατς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Σεμπ Κόρντα (σ.σ. το παιχνίδι ξεκινά στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής).

Ο Χούρκατς είναι ο πρώτος Πολωνός αθλητής που φθάνει στην τετράδα του Miami Open.

 

 

 

 

Σε αντίθεση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open, επισημαίνοντας σε δηλώσεις της ότι «πλέον νιώθω ότι έχω επιστρέψει». Στους «4» η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Μπιάνκα Αντρέσκου, Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη, στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ