Αθλητισμος

Μαρία Σάκκαρη - Miami Open: Τεράστια πρόκριση στους «4» (βίντεο)

Απέκλεισε τη Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα, Νο2 στον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Σάκκαρη - Με καταιγιστική εμφάνιση απέκλεισε τη Ναόμι Οσάκα και πέρασε στα ημιτελικά του Miami Open
Μαρία Σάκκαρη - Με καταιγιστική εμφάνιση απέκλεισε τη Ναόμι Οσάκα και πέρασε στα ημιτελικά του Miami Open © EPA

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους «4» του Miami Open, πετώντας έξω το No2 του παγκόσμιου τένις, τη Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα.

Με καταπληκτική εμφάνιση και παιχνίδι κυριαρχίας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Miami Open. Παίζοντας κατά διαστήματα εξωπραγματικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε τη Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια άφησε ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικρατώντας με 2-0 σετ.

Πλέον βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια. Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς μπήκε μέσα και έπαιρνε τον ένα πόντο πίσω από τον άλλο, επικρατώντας με 6-0 στα γκέιμ.

Στο δεύτερο σετ, αν και βρέθηκε πίσω στα γκέιμ με 1-4, πέρασε στην αντεπίθεση και έριξε στο καναβάτσο τη Ναόμι Οσάκα. Πήρε πέντε συνεχόμενα γκέιμ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 6-4 υπέρ της Σάκκαρη, η οποία πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open.

Η Ναόμι Οσάκα είναι κάτοχος 4 Grand Slam, ωστόσο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην καταιγιστική εμφάνιση της Σάκκαρη, η οποία σε αρκετά σημεία του αγώνα έδειχνε ικανή να επιστρέψει οποιαδήποτε μπαλιά.

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ