Αθλητισμος

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.21, δεύτερη κορυφαία επίδοση για φέτος

Κορυφαία δική του επίδοση για τη φετινή χρονιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου © EUROKINISSI

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα άλματά του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος «πέταξε» στα 8,21 μ. στο μίτινγκ του Λιέβεν, δεύτερη κορυφαία επίδοση για φέτος.

Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος στο μίτινγκ του Λιεβέν, πέτυχε την δεύτερη κορυφαία επίδοση για φέτος στα 8,21 μ.

Συγκεκριμένα, στην τρίτη του προσπάθεια στο μίτινγκ του Λιεβέν, που ανήκει στη σειρά Indoor tour, ο κορυφαίος Έλληνας άλτης στο μήκος πέτυχε 8,21 μ. που είναι η δέκατη επίδοση της καριέρας του, η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και η δεύτερη στον κόσμο για το 2021.

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία με 8.25μ, που παράλληλα πέτυχε και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021. Τρίτος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8.03μ.

Να σημειωθεί πως ο Τεντόγλου θα συμμετάσχει στη συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ (12-13/2) και θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο μίτινγκ της Μαδρίτης και βέβαια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τορούν της Πολωνίας, όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του από την διοργάνωση της Γλασκώβης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ