Αθλητισμος

Γ. Αντετοκούνμπο: Αυτούς τους αθλητές θαύμαζε όταν ήταν μικρός

Ο ένας είναι παλαίμαχος διεθνής αθλητής του μπάσκετ που έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό με την Εθνική Ελλάδος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Γιάννης Αντετοκούνμπο θαύμαζε τον Δημήτρη Διαμαντίδη όταν ήταν μικρός
O Γιάννης Αντετοκούνμπο θαύμαζε τον Δημήτρη Διαμαντίδη όταν ήταν μικρός © EPA/ERIK S. LESSER

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ποιοι ήταν οι πέντε αγαπημένοι του αθλητές του μπάσκετ όταν ήταν μικρός - Ο ένας είναι Έλληνας.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απαντώντας σε ερωτήσεις παιδιών στις Ακαδημίες Eurohoops.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους πέντε αγαπημένους αθλητές του μπάσκετ που θαύμαζε όταν ήταν μικρός.

Ο σταρ του NBA και ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκε μέσω βίντεο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Ακαδημίες Eurohoops. Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν μικρός, θαύμαζε μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον ηγέτη του Παναθηναϊκού ο οποίος κατέκτησε με τους «πράσινους» 3 κούπες Ευρωλίγκα, 9 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα Ελλάδας.

- Για το πώς προετοιμάστηκε ενόψει του restart: «Ποτέ δεν σταμάτησα να παίζω μπάσκετ και να κάνω προπόνηση. Προφανώς όμως πρέπει να δουλέψουμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε για 5 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να ακούσεις το κορμί σου και να του δώσεις χρόνο ώστε να επιστρέψεις υγιής. Πρέπει να μπεις όμως σε ρυθμούς. Το πιο σημαντικό είναι πως είχα χρόνο να περάσω με την οικογένειά μου την κοπέλα μου και τον γιό μου. Ήμουν ευλογημένος για τον χρόνο που πέρασα με τον γιο μου και τώρα απλά επιστρέφω στην καθημερινότητα».

- Για το ποιος ήταν ο λόγος που δεν σταματούσε ποτέ τη δουλειά: «Δεν είχα άλλη επιλογή. Σκέφτεσαι πάντα την οικογένειά σου. Πάντα πίστευα στα όνειρά μου και ότι θα φτάσω στο ΝΒΑ και θα γίνω από τους καλύτερους. Αυτό με έκανε να θέλω να συνεχίσω. Είχα ανθρώπους που με βοηθούσαν σε αυτό και από τότε δεν έχω σταματήσει».

- Για το ποιο ήταν οι αγαπημένοι του παίκτες όταν ήταν μικρός, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Σκότι Πίπεν, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ