Αθλητισμος

Σούπερ διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Δύο Ολλανδοί elite κατηγορίας στους αγώνες της Τετάρτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαιτησία, Κύπελλο Ελλάδας
Διαιτησία, Κύπελλο Ελλάδας © LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η ΚΕΔ αποφάσισε να φέρει δύο μεγάλες «σφυρίχτρες» για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς Κυπέλλου της Τετάρτης.

Ακόμη και οι ξένοι διαιτητές που σφυρίζουν τα μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 2018 κι έπειτα, έχουν επικριθεί για αρκετές αποφάσεις τους. Μοιραία η ΚΕΔ αποφάσισε να φέρει δύο μεγάλες «σφυρίχτρες» για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς Κυπέλλου Ελλάδος της Τετάρτης, καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο, όπως και η ένταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, ΑΕΚ αντίστοιχα.

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», διαιτητής ορίστηκε ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς. Από τους πιο γνωστούς και έμπειρους ρέφερις σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει διευθύνει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του. Τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ του 2014, αυτούς του Γιουρόπα το 2013 και το 2018, τελικούς Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπως επίσης ακόμη έχει παρευρεθεί σε δύο τελικές φάσεις Μουντιάλ και άλλες τόσες EURO.

Ολλανδός επελέγη και για τον αγώνα Άρη-ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Ντάνι Μακέλι, ανερχόμενο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο 37χρονος προορίζεται από την ΟΥΕΦΑ για… νέος Κάιπερς, κάτι που αποδεικνύεται από την παρουσία του στον κρίσιμο φετινό αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ατλέτικο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ