Αθλητισμος

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην αθλητική Αμερική

Σε όλη την ήπειρο αναβάλλονται συνεχώς διοργανώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φούτμπολ κορωνοϊός
Αναβάλλονται όλες οι διοργανώσεις στην Αμερική λόγω κορωνοϊού © EPA/TANNEN MAURY

Τεράστιο πλήγμα από τον κορωνοϊό στον αθλητισμό. Όλες οι διογρανώσεις στην Αμερική αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού.

Από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κλείσει ουσιαστικά τα εναέρια… σύνορα με την Ευρώπη, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων λόγω κορωνοϊού.

Για το ΝΒΑ είναι γνωστό πως σταματά το πρωτάθλημα και μάλιστα για 30 μέρες. Αν δεν υπάρχει περαιτέρω έξαρση και επιστρέψουμε κάπως στην καθημερινότητα, τότε μάλλον το αμερικάνικο πρωτάθλημα μπάσκετ, θα συνεχιστεί απευθείας με τα πλέι οφ. Για έναν μήνα βάζουν λουκέτο τα πρωταθλήματα χόκεϊ (NHL) και ποδοσφαίρου (MLS), ενώ με καθυστέρηση θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

Πολύ σημαντική είναι και η αναβολή του τελικού τουρνουά του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, της περίφημης March Madness του NCAA.

Εννοείται πως θα αναβληθούν και τα δύο φιλικά που έχει να δώσει η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Στις 26 Μαρτίου με την Κόστα Ρίκα και στις 29 με το Μεξικό.

Στο νότιο ημισφαίριο κι εκεί οι αναβολές ανακοινώνονται σωρηδόν. Δεν θα γίνουν στα τέλη του μήνα τα προκριματικά του Μουντιάλ για τον όμιλο της Λατινικής Αμερικής, ενώ σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με τα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες.  Και η λίστα μεγαλώνει…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ