Αθλητισμος

Τσιτσιπάς: Στόχος μου το 2020 ένα Grand Slam

Αφιέρωμα της ATP για την ελληνική έκπληξη στα courts - Πρώην πρωταθλητές μιλούν για τον Στέφανο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Road To 2020: Stefanos Tsitsipas | ATP

Ο έλληνας πρωταθλητής μιλά στο αφιέρωμα της ATP για τους στόχους του το 2020, ενώ πρώην πρωταθλητές του αθλήματος εκφράζουν τις απόψεις τους για το ελληνικό φαινόμενο των courts.

Δεν μπορούσε να είναι απών ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την ανασκόπηση της ATP για τα όσα συνέβησαν τη χρονιά που φεύγει στα γήπεδα του τένις. Ο έλληνας πρωταθλητής μιλά για τους στόχους του το 2020, ενώ πρώην πρωταθλητές του αθλήματος εκφράζουν τις απόψεις τους για το ελληνικό φαινόμενο των courts.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο πρωταθλητής του ATP Masters στο Λονδίνο και η διοργάνωση ετοίμασε ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τον Έλληνα τενίστα, το οποίο περιλαμβάνει την πορεία του από την κατάκτηση του Next Gen πέρυσι στο Μιλάνο μέχρι και τη νίκη φέτος στη Βρετανία.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει επίσης πλάνα από την προετοιμασία του Τσιτσιπά στην pre-season στο Ντουμπάι, όπου δούλεψε με τον γυμναστή του από τη Mouratoglou Tennis Academy, Frederic Lefebvre.

O Lefebvre μίλησε για τον 21χρονο Έλληνα τενίστα, ενώ τοποθετήσεις έκαναν και οι Μάρκος Παγδατής, Μark Philippoussis, Goran Ivanisevic, Tomas Enqvist, Tim Henman και Juan Carlos Ferrero, που αποθεώνουν τον Έλληνα πρωταθλητή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ