Αθλητισμος

Ισόπαλο το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δίκαια φωνάζουν οι «πράσινοι» για το 2-2

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2/ © INTIMENEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να φωνάζουν για τη διαιτησία.

Αν έλεγε κάποιος πως ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε 2-2 στην Τούμπα και θα είχε και παράπονα, θα τον περνούσαν για τρελό. Κι όμως οι «πράσινοι» δικαιολογημένα φωνάζουν, καθώς η νίκη τους στερήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι μέσω VAR. Μάλιστα, είχαν δοθεί πέντε λεπτά καθυστέρηση και ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Ο Κουρμπέλης δείχνει να σπρώχνει τον Κρέσπο μέσα στην περιοχή, όμως μια αντίστοιχη φάση την περασμένη αγωνιστική με τη Λάρισα υπέρ του Κουρμπέλη δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο ματς, το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με γκολ του Ζαχίντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κρέσπο. Ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε στο 62', με τον ΠΑΟΚ να έχει ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μάτος να πάρει τη νίκη. Ομως, στο 87' ο Μακέντα στην κόντρα έκανε το 1-2 για να έρθει η ισοφάριση με τον Βιεϊρίνια πάλι με το αμφισβητούμενο πέναλτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ