Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός δεν… υπάρχει στο ΟΑΚΑ

Νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους», αυτή τη φορά από τη Λάρισα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός - Α.Ε.Λ
Παναθηναϊκός - Α.Ε.Λ. / © ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη εντός έδρας φετινή ήττα του «τριφυλλιού» σε τέσσερις αγώνες. Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Λάρισα.

Δεν αποτελεί είδηση πια. Όποιος θέλει πηγαίνει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τον νικά. Το έκανε ο ΟΦΗ, το έκανε η Ξάνθη, το έκανε και η Λάρισα σήμερα με σκορ 2-1.

Είναι η τρίτη εντός έδρας φετινή ήττα του «τριφυλλιού» σε τέσσερις αγώνες, αφού μόνο από τον Ολυμπιακό δεν έχασε, φέρνοντας ισοπαλία 1-1.

Η ΑΕΛ ευτύχησε να προηγηθεί στο 33ο δευτερόλεπτο, με ωραίο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς, αφού πρώτα ο Διούδης έκανε λάθος πάσα. Στο 57’ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε «γκάφα» του Χατζηθεοδωρίδη και με πλασέ έγραψε το 0-2, για να μειώσει έξι λεπτά μετά ο Ζαχίντ με επίσης ωραίο σουτ.

Για μια ακόμη φορά, το VAR έπαιξε τον δικό του ρόλο σε ματς του ΠΑΟ. Στο 35’ ακυρώθηκε γκολ του Καμπετσή για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Λάρισας σε μια αμφισβητούμενη φάση, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Ουάρντα θα έπρεπε να αποβληθεί για χτύπημα εκτός φάσης στον Σένκεφελντ. Από το VAR έδωσαν μία κίτρινη σε κάθε παίκτη.

Τέλος, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουρμπέλης σπρώχτηκε από τον Μόρα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος πήγε στο VAR, όμως έκρινε κακώς ότι δεν υπήρχε παράβαση…

Μετά το 1-2 του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έμεινε καθηλωμένος στους οκτώ βαθμούς και στη 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λάρισα έχει 12 και παραμένει στην πρώτη εξάδα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ