Αθλητισμος

Σερένα Γουίλιαμς: Στον τελικό του US Open (video)

Θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σερένα Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς / © EPA/JUSTIN LANE

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ την Ελίνα Σβιτόλινα στο US Open.

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Ελίνα Σβιτόλινα. Η Αμερικανίδα επικράτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία και και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς αν κερδίσει, θα φτάσει τα 24 grand slam, φτάνοντας στην κορυφή την Μάργκαρετ Κορτ.

Στον τελικό η αντίπαλός της θα είναι η 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της, σε τελικό grand slam.  Η νεαρή τενίστρια από τον Καναδά, επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό με 2-0 σετ της Μπελίντα Μπένσιτς (7-6, 7-5) και θα κυνηγήσει το όνειρο απέναντι στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Serena Williams dominates Elina Svitolina, advances to women's final | 2019 US Open Highlights

Elina Svitolina vs Serena Williams | US Open 2019 Semifinal Highlights

Απόψε θα γίνουν και οι δύο ημιτελικοί στους άνδρες. Στον πρώτο που θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ μόλις τελειώσει αυτό το ματς, θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Ματέο Μπερετίνι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ