Αθλητισμος

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο 19χρονος Δημήτρης Μελιόπουλος

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος και θα στραφεί στις σπουδές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meliopoulos.jpg
Δημήτρης Μελιόπουλος © INTIME sports / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο 19χρονος Δημήτρης Μελιόπουλος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να στραφεί στις σπουδές του.

Πριν από δύο χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Δημήτρης Μελιόπουλος έκανε ντεμπούτο στη Super League με τη φανέλα της Ξάνθης. Γρήγορα έγινε βασικός και το όνομά του συζητήθηκε και για ομάδες του εξωτερικού.

Γεννημένος στη Βεργίνα και φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, ήθελε να παίξει εκεί από μικρός. Το όνειρό του φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα τον Ιούνιο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε 800.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την ομάδα της Θράκης.

Όμως, η αλλαγή προπονητή (Φερέιρα αντί Λουτσέσκου) έθεσε τον νεαρό αμυντικό μέσο στο περιθώριο άμεσα. Ο Μελιόπουλος κόπηκε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Πορτογάλος Φερέιρα τον έστειλε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως ο 19χρονος είναι ένα αρκετά συνεσταλμένο και συναισθηματικό παιδί, που απογοητεύτηκε σφόδρα από την εξέλιξη αυτή. Έτσι δήλωσε στον στενό του κύκλο και κατόπιν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Οι διοικούντες τους νταμπλούχους προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά αυτός παραμένει σταθερός στην απόφασή του, έχοντας ως νέο στόχο να σπουδάσει. Πάντως, του έδωσαν κι άλλο χρονικό περιθώριο, βλέποντας ότι κινδυνεύει να χαθεί έτσι ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου μας. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ