Αθλητισμος

Εθνικός διασυρμός…

Νέα εντός έδρας ήττα από την Αρμενία με 3-2 για την τραγική Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Ελλάδος
Εθνική Ελλάδος / © INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πάλι δεν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και δείχνει παντελώς ακατάλληλος για τον πάγκο της Εθνικής.

Μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της υπέστη σήμερα η Εθνική Ελλάδος. Ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ με 3-2 από την Αρμενία σε μια μαύρη βραδιά για το ποδόσφαιρό μας. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πάλι δεν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και δείχνει παντελώς ακατάλληλος για να κάθεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Όχι πως οι παίκτες είναι άμοιροι ευθυνών… Δίχως όρεξη, τσαγανό και φαντασία, οι περισσότεροι έδειχναν πως είχαν το μυαλό τους στις καλοκαιρινές διακοπές, κάτι που φυσικά δεν τους τιμά.

Οι Αρμένιοι προηγήθηκαν με τον Καραπετιάν στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 33’ με τον Γκαζαριάν. Ο Ζέκα έδωσε μια ελπίδα μειώνοντας σε 1-2 στο 54’ Ζέκα, αλλά σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Το επιβεβαίωσε ο Μπαρσεγιάν, που στο 74ο λεπτό έκανε το 1-3. Κρίμα για τον Φορτούνη που έπαιζε ουσιαστικά μόνος του και στο 86’ με εκπληκτικό σόλο και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2020, η Εθνική είναι πέμπτη στον 10ο όμιλο με τέσσερις βαθμούς και είναι πάνω μόνο από το Λιχτενστάιν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ