Αθλητισμος

Ο Νεϊμάρ σε Αστυνομικό Τμήμα για τον βιασμό

Πήγε με πατερίτσες και καροτσάκι για τη δίωρη κατάθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεϊμάρ
Νεϊμάρ / © EPA/Antonio Lacerda

Απολογήθηκε ο Νεϊμάρ στις αρχές της Βραζιλίας, υπερασπιζόμενος εαυτόν για την κατηγορία βιασμού που κατέθεσε σε βάρος του η Νατζίλα Τριντάντε.

Σε αστυνομικό τμήμα του Ρίο Ντε Τζανέιρο μετέβη ο Νεϊμάρ για να δώσει κατάθεση σχετικά με την κατηγορία βιασμού από την Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι και με πατερίτσες, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, ο οποίος θα τον κρατήσει μακριά από το Κόπα Αμέρικα.

Ο Βραζιλιάνος άσος αρνείται το σε βάρος του κατηγορητήριο. Σύμφωνα με την Νατζίλα Τριντάντε ο βιασμός συνέβη σε ξενοδοχείο στο Παρίσι στις 15 Μαΐου. Η καταγγελία του βιασμού έγινε την περασμένη Παρασκευή και η Νατζίλα Τριντάντε δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι της Βραζιλίας ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

21221902.jpg
Νεϊμάρ / © EPA/MARCELO SAYAO

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MasterCard έχει ήδη προχωρήσει σε αναστολή της διαφημιστικής εκστρατείας της με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ. Την ανησυχία της εξέφρασε επίσης η Nike.

Η Nike έθεσε εκ νέου δημόσια τον προβληματισμό της για τη χορηγία της με τον ποδοσφαιριστή. Η αμερικανική εταιρεία, η οποία είναι χορηγός του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που ήταν 13 ετών, με σύμβαση που λήγει το 2022, έκανε ανακοίνωση, την ημέρα που μια γυναίκα αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στην τηλεόραση SBT της Βραζιλίας ότι ο Νεϊμάρ την είχε βιάσει τον περασμένο μήνα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ