Αθλητισμος

Ο Mr. Fairplay, Νόβακ Τζόκοβιτς ξαναχτύπησε και χειροκροτήθηκε από όλους

Κόντρα στον Ζβέρεφ, ο Νόλε διόρθωσε μέχρι και την απόφαση του διαιτητή

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ένας από τους δημοφιλείς παίκτες στο Ρολάν Γκαρός

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην Παγκόσμια Κατάταξη συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του στο Ρολάν Γκαρός και ετοιμάζεται για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όμως όπως συνήθως δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά και με τις εξωαγωνιστικές. Στο σημερινό προημιτελικό κόντρα στον γερμανό Ζβέρεφ, έδειξε για ακόμη μια φορά για ποιον λόγο θεωρείται ένας από τους παίκτες που σέβονται το άθλημα, πολύ περισσότερο από μια νίκη. 

Στο 8ο γκειμ του πρώτου σετ και ενώ ο Ζβέρεφ πίεζε για να μείνει στο παιχνίδι, ο Nole, δέχθηκε ένα οριακό σερβίς από τον αντίπαλό του. Ο επόπτης της αναμέτρησης είδε άουτ, όπως επίσης και ο διαιτητής που κατέβηκε μάλιστα από τη θέση του, για να το επιβεβαιώσει, έπειτα από τις διαμαρτυρίες του Γερμανού. 

Ο Τζόκοβιτς τότε θέλησε να δει και εκείνος ιδιοίς όμμασι αν η μπάλα είχε βρει τη γραμμή ή όχι και η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Έτσι, σκούπισε με το πόδι του το σημείο και είπε στον διαιτητή να δώσει επανάληψη του πόντου και όχι άουτ, αφού η απόφαση ήταν τόσο οριακή. Το γαλλικό κοινό που έτσι κι αλλιώς τον λατρεύει, δεν άργησε να τον αποθεώσει για ακόμη μια φορά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ