Αθλητισμος

Σήμερα είναι μέρα ΠΑΟΚ!

Το απόγευμα μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να σφραγίσει το πρωτάθλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ, Τούμπα
ΠΑΟΚ, Τούμπα / © INTIMEsports

Σήμερα ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα και να δώσει στους οπαδούς τη χαρά που περίμεναν εδώ και 34 χρόνια

Από το 1985, 34 ολόκληρα χρόνια, περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αυτή τη μέρα. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να χαθεί, αλλά σήμερα είναι η ευκαιρία να κατακτηθεί και μαθηματικά, δίχως να περιμένει κανείς τις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λάρισα (19.00) με την τοπική ομάδα και με νίκη σφραγίζει τον τίτλο, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για πανηγυρισμούς στη Θεσσαλονίκη που αναμένεται να είναι μυθικοί κι ανεπανάληπτοι.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» να μην πάνε σήμερα στο AEL FC Arena, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και όλα δείχνουν πως –σε περίπτωση νίκης- ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα στο μνημείο που βρίσκεται στο σημείο όπου το 1999 έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα έξι φίλοι του συλλόγου. Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση σημειολογικά.

Οπότε το πρόγραμμα λέει πως το πρώτο ραντεβού με το πούλμαν θα είναι εκεί και θα ακολουθήσει πομπή ως τη Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο. Φυσικά τα επινίκια θα κρατήσουν πολλές μέρες, θα στηθεί φιέστα μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, ενώ έπεται και ο τελικός Κυπέλλου, όπου πιθανότατα θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ