Αθλητισμος

Νίκη-ανάσα για τον Παναθηναϊκό

Επικράτησε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με 3-1 και ξεπερνά τα… μπλεξίματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apollon-panathinaikos
Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός/©INTIMENEWS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νίκη με 3-1 μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης πέτυχε ο Παναθηναϊκός και πήρε βαθμολογική ανάσα μετά από καιρό.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 35 βαθμούς, όμως αναμένεται να τους αφαιρεθούν οριστικά τρεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη θα μάθουμε αν θα συνεχιστεί αυτό το ματς ή όχι. Αν παιχτεί από το 70’ και μετά όπως έχει αποφασιστεί αρχικά, οι «πράσινοι» θα βρίσκονται πίσω στο σκορ με 1-0. Αν γίνει δεκτή η έφεση των Πειραιωτών, τότε θα πάρουν το ματς στα χαρτιά και ο ΠΑΟ θα χάσει άλλους τρεις βαθμούς και θα πάει στους 29.

Σημειωτέον πως ο 13ος ΠΑΣ Γιάννινα έχει 26 και θα παίξει μπαράζ παραμονής, αν βέβαια ισχύει η αναδιάρθρωση. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι… φλου ακόμα, παρότι μπήκαμε στον Απρίλιο!

Παρότι το «τριφύλλι» καιγόταν για τη νίκη, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας πολλούς πιτσιρικάδες…

Τελικά δεν το πλήρωσε και έφυγε νικητής χάρη σε γκολ των Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή και Μακέντα. Για τον Απόλλωνα, που υποβιβάστηκε και μαθηματικά, σκόραρε ο Βαφειάς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ