Αθλητισμος

Η ήττα του Ολυμπιακού και η άγνοια του Μπλατ (video)

Κάκιστοι οι «ερυθρόλευκοι» στο Μιλάνο, έβαλαν μόλις 57 πόντους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός/©INTIMEsports

«Παιχνιδάκι» στα χέρια του Μάικ Τζέιμς έγινε ο Ολυμπιακός. Ο πρώην Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού πέτυχε 27 πόντους στη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί των Πειραιωτών με σκορ 66-57.

Η ελληνική ομάδα είχε σημειώσει 23 πόντους στο πρώτο μέρος, βελτίωσε κάπως την παραγωγικότητά της, αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Ιταλία.

Με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ στάθηκε πάλι στο ύψος των περιστάσεων, ενώ άτυχος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης που αποχώρησε με διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο. Το ρεκόρ του Ολυμπιακού έχει φτάσει στο 13-13 και πρέπει πια οι παίκτες του Μπλατ να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών για να μην βρεθούν μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ένας ξένος δημοσιογράφος ρώτησε τον Αμερικανό προπονητή του Ολυμπιακού για την απόφαση της διοίκησης να μην κατέβει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. «Το ακούω πρώτη φορά και πρέπει να το συζητήσω με τη διοίκηση» τόνισε ο Μπλατ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, ενώ στη συνέχεια ζητούσε πληροφορίες!

AX Armani Exchange Olimpia Milan - Olympiacos Piraeus Highlights | EuroLeague RS Round 26

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ