Αθλητισμος

Ο Γιάννης διάλεξε Κάρι και Νοβίτσκι

Οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο στο All Star Game του ΝΒΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο / © EPA/JASON SZENES

Μέσα από ένα σκηνικό που δεν θα δούμε στην Ευρώπη ούτε σε 100 χρόνια, οι δύο αρχηγοί των ομάδων του ΝΒΑ επέλεξαν τις ομάδες τους ενόψει του All Star Game της 17ης Φεβρουαρίου.

Μπροστά στο πιο διάσημο πάνελ της αμερικανικής αθλητικής τηλεόρασης (Σακίλ Ο’ Νιλ, Κένι Σμιθ και συντονιστής ο Έρνι Τζόνσον) οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς διάλεξαν μέσω τηλεδιάσκεψης τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιάννης ήταν στο Μιλγουόκι, ενώ ο Λεμπρόν στα αποδυτήρια του γηπέδου των Σέλτικς, αφού μισή ώρα μετά αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λέικερς στο πιο κλασικό ντέρμπι του πρωταθλήματος (και νίκησε 129-128 έπειτα από συγκλονιστικό ματς)!

Ο Αντετοκούνμπο κλήθηκε να διαλέξει πρώτος και ξεκίνησε τις επιλογές του με τον Στεφ Κάρι, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Λεμπρόν πρότεινε ανταλλαγή Ουέστμπρουκ με Σίμονς που έγινε δεκτή!

Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν 13 παίκτες σε κάθε ομάδα, καθώς τιμής ένεκεν θα αγωνιστούν οι Ντουέιν Ουέιντ και Ντιρκ Νοβίτσκι, που ολοκληρώνουν φέτος την τεράστια καριέρα τους. Ο Λεμπρόν διάλεξε τον κολλητό του και ο Γιάννης τον Ευρωπαίο σταρ.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Team Giannis

Βασική πεντάδα: Αντετοκούνμπο, Κάρι, Εμπίιντ, Τζορτζ, Ουόκερ

Αναπληρωματικοί: Μίντλετον, Γιόκιτς, Σίμονς, Γκρίφιν, Ράσελ, Βούτσεβιτς, Λόουρι, Νοβίτσκι.

Team Lebron

Βασική πεντάδα: Τζέιμς, Ντουράντ, Ίρβινγκ, Λέοναρντ, Χάρντεν.

Αναπληρωματικοί: Ντέιβις, Τόμπσον, Λίλαρντ, Ουέστμπρουκ, Όλντριτζ, Τάουνς, Μπιλ, Ουέιντ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ