Αθλητισμος

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Δεν με εκπλήσσει που κέρδισε τον Φέντερερ

Ύμνοι του Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη για τον Έλληνα τενίστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Novak Djokovic on-court interview (QF) | Australian Open 2019

«Προφανώς ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ειδικά με τον Φέντερερ, αυτός ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Έλληνα αθλητή της αντισφαίρισης ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο «Νόλε» πέρασε ξεκούραστα στα ημιτελικά του Australian Open, καθώς ο αντίπαλός του, ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι, εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ λόγω τραυματισμού.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερο όλων των εποχών και ειδικά σ' αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές, οπότε του αξίζουν τα εύσημα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πώς παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που τα κατάφερε, καθώς παίζει καταπληκτικά τους τελευταίους μήνες» συμπλήρωσε ο Σέρβος τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το πρωί της Πέμπτης (10.30, ώρα Ελλάδας) τον Ράφαελ Ναδάλ, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Grand Slam.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ