Αθλητισμος

Ο κολυμβητικός αγώνας XTERRA OpenWater Swimming Challenge επιστρέφει

3&4 Νοεμβρίου στη Βάρκιζα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xterraswim1.jpg

Ο πιο δυνατός κολυμβητικός αγώνας της χρονιάς επιστρέφει 3&4 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βάρκιζας- Varkiza Resort (Yabanaki).

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η XTERRAGreece – TRIMORE διοργανώνουν το XTERRA O.W.S. Challenge, την απόλυτη κολυμβητική εμπειρία, η οποία θα αποτελέσει ένα διήμερο αθλητικής απόλαυσης και ψυχαγωγίας για τους κολυμβητές,τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Το XTERRA OpenWater Swimming Challenge, πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στον μαγευτικό κόλπο των Ν. Προαστίων της Αττικής, ενώ φέτος κοιτώντας ακόμη ψηλότερα.. βάση του event θα αποτελέσει η Πλαζ της Bάρκιζας - Yabanaki, μία από τις αρτιότερα οργανωμένες πλαζ της χώρας, στην οποία θα πραγματοποιηθεί εκκίνηση και τερματισμός.

Ο αγώνας κολύμβησης πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πολυγωνική διάταξη εντός του όρμου εμπρός στην Πλαζ της Βάρκιζας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει τις αποστάσεις των 1.000 μέτρων, των 2.500 μέτρων και των 5.000 μέτρων για τους πιο δυνατούς. Επίσης, κούρσες 100 και 200 μέτρων για παιδιά. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της οργανωμένης πλαζ με μουσική και δραστηριότητες αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Ενταγμένο στην φιλοσοφία της TRIMORE SportEvents, αυτό το διήμερο θα είναι γεμάτο αθλητισμό, πολιτισμό και θετική ενέργεια.

Πληροφορίες και έγγραφές στο: www.xterragreece.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ