Αθλητισμος

Διέκοψε το ματς για την προσευχή! (video)

Συνέβη στη Σαουδική Αραβία από τον Άγγλο Μαρκ Κλάτενμπουργκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mark-clattenburg.jpg

Ένας από τους πιο γνωστούς διαιτητές παγκοσμίως είναι ο Μαρκ Κλάτενμπουργκ. Ο Άγγλος έφτασε στο peak τηα καριέρας του, όταν το 2016 σφύριξε τόσο τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο όσο και αυτόν του EURO μεταξύ της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, έχει κάνει δύο tattoo για να θυμάται αυτούς τους αγώνες. Αμέσως μετά αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του και να σβηστεί από τους πίνακες της ΦΙΦΑ. Όμως, εκμεταλλεύτηκε το όνομά του και πήγε πρώτα στην Κίνα και τώρα στη Σαουδική Αραβία, ως υπεύθυνος διαιτησίας.

Παρ' όλα αυτά, αποκαλύφθηκε ότι ακόμη διαιτητεύει σε μερικά κρίσιμα ματς, όπως αυτό της Αλ Φεϊχά με την Αλ Φατέχ. Κατά τη διάρκειας τη αναμέτρησης, ο Κλάτενμπουργκ άκουσε από τα μεγάφωνα των γύρω τζαμιών, πως είχε έρθει η ώρα της προσευχής. Αμέσως διέκοψε το ματς για όποιον ήθελε να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα και παρότι σχεδόν κανείς από τους παίκτες και τους θεατές δεν το έκανε, δέχτηκε τα συγχαρητήρια από φιλάθλους και ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου στα social media.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ