Αθλητισμος

«Δικέφαλες» ελπίδες, δύσκολα για Παναθηναϊκό

Μπριζ-ΑΕΚ,  ΠΑΟΚ-Έστερσουντ και ΠΑΟ-Μπιλμπάο τα ζευγάρια στο Γιουρόπα Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366664-758452.jpg
MOTION TEAM

Οι δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχουν καλές πιθανότητες για να περάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τη «σταχτοπούτα» Έστερσουντ, μια ομάδα από τη Σουηδία, που φέτος για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Ευρώπη. Πάντως, στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε τη Γαλατασαράι, του πρώην προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιγκόρ Τούντορ. Άρα θέλει προσοχή.

Η ΑΕΚ θα παίξει με την Μπριζ, άλλη μια ομάδα που αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στο Γιουρόπα. Οι Βέλγοι δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο, αλλά η «Ένωση» θα πρέπει να ανεβάσει πολύ την απόδοσή της σε σχέση με τα δύο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός έπεσε στον… λάκκο των λεόντων. «Κυριολεκτικά» και μεταφορικά. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι η πιο δυνατή που θα μπορούσε να του τύχει, ακόμη περισσότερο και από την Έβερτον. Οι Βάσκοι δεν υποτιμούν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πριν από τέσσερα χρόνια έφτασαν στον τελικό του Γιουρόπα, ενώ γενικά οι «πράσινοι» δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στην Ισπανία.

Απλά μένει να δούμε αν η Μπιλμπάο θα έχει βρει τα πατήματά της, μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και την αντικατάστασή του από τον Χοσέ Άνχελ Σιγάντα.

Οι πρώτοι αγώνες γίνονται στις 17/8 και οι ρεβάνς στις 24 του ίδιου μήνα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ