Αθλητισμος

ΠΑΟ για πρόκριση

Έτσι θα παίξει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπριζ (21.30)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
104626-207692.jpg

Την πρόκρισή του για τα πλέι οφ του Champion League θα διεκδικήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 στη Λεωφόρο πριν από μία εβδομάδα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.30 σε ένα κατάμεστο γήπεδο χωρητικότητας 27.000 θεατών, οι «πράσινοι» όμως θα έχουν και τη συμπαράσταση περίπου 1.000 οπαδών τους, από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, είπε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει το γκολ, ότι δεν πρέπει να κλειστεί πίσω για να κρατήσει το μηδέν. Έτσι, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στο τέρμα θα κάτσει ο Κοτσόλης, ο Βέμερ θα είναι ο δεξιός μπακ και ο Πράνιτς ο αριστερός και οι Ταυλαρίδης και Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο θα παίξουν οι Κουτρουμπής, Ζέκα και Λαγός, μπροστά τους σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο οι Καρέλης και Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάρκους Μπεργκ. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται επίσης οι Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Δώνης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ και Καλτσάς, ενώ εκτός βρίσκεται ο Σάντσεθ λόγω τιμωρίας και οι Εσιέν, Τελάντερ και Νάνο λόγω τραυματισμών.

Από το βελγικό στρατόπεδο, ο προπονητής Μισέλ Πρεντ’Ομ αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται πιθανότατα από τους Μπρουζέζ, Ντε Φάου, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βανάκεν, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί, Ισκιέρδο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ