Αυτοκινηση

Ανακαλύψτε το eco friendly Suzuki SWIFT Hybrid

Το υβριδικό σύστημα αυτό είναι που κινεί το νέο Suzuki SWIFT Hybrid επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στις καθημερινές μετακινήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3_1200x650.jpg

Suzuki SWIFT Hybrid: Ένα αυτοκίνητο, σημείο αναφοράς στην υβριδική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα της εποχής.

Οι ολοένα και πιο εντατικά (ή γρήγορα) εξελισσόμενες συνθήκες στην αστική κινητικότητα δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο δραστηριοποίησης των αυτοκινητοβιομηχανιών, σε όλα τα είδη εναλλακτικών μορφών κίνησης. Έτσι, η Suzuki, εξέλιξε το δικό της υβριδικό σύστημα, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα της περιβαλλοντικής συνείδησης και έχοντας γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

1_880x461.jpg

Το υβριδικό σύστημα αυτό είναι που κινεί το νέο Suzuki SWIFT Hybrid επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στις καθημερινές μετακινήσεις. Φανταστείτε ότι με μικτό κύκλο κατανάλωσης στα 3,9lt/100km, διαπιστώνεις στην πράξη ότι κάνεις όλες τις μετακινήσεις της ημέρας, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης! Όμως τα θετικά ενός Suzuki SWIFT Hybrid δεν σταματούν εδώ. Γιατί; Γιατί με εκπομπές ρύπων CΟ2 μόλις 88gr/km, το νέο SWIFT Hybrid δεν έχει τέλη κυκλοφορίας! Και όλα αυτά γίνονται πράξη χάρη στον νέο βενζινοκινητήρα 1.2 DUALJET απόδοσης 83 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με το υβριδικό σύστημα της Suzuki. Το σύστημα είναι απλό στη σύλληψή του αλλά ιδιοφυές. Διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου μεγαλύτερης χωρητικότητας, παρέχοντας περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση καυσίμου, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική γραμμική απόκριση σε όλο το φάσμα λειτουργίας του.

Ευέλικτο, πρακτικό και ασφαλές!
Ναι! Είναι ότι ζητάς για την πόλη. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία πολυσύχναστη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με απαιτητικές και συχνά δύσκολες συνθήκες κυκλοφορίας. To νέο SWIFT Hybrid ευέλικτο, με μικρή ακτίνα στροφής και εξαιρετική ποιότητα κύλισης είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για απολαυστικές διαδρομές μέσα στην πόλη.

Σε αυτό συνεισφέρει και το ήρεμο εσωτερικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τη συνδεσιμότητα μέσω του Smartphone Linkage που μεταφέρει το περιβάλλον του smartphone σου στην multimedia οθόνη αφής 7 ιντσών.

Μετακίνηση και γενικότερα οδήγηση μέσα στην πόλη, σημαίνει υψηλά στάνταρ ασφάλειας αφού καθημερινά οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις καραδοκούνTo νέο SWIFT Hybrid διαθέτει τον πιο πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας στην κατηγορία του. Ηεξελιγμένη τεχνολογία ασφάλειας Suzuki Safety Support, συμβάλλει στην πρόληψη απρόοπτων και δυσάρεστων καταστάσεων με μία σειρά από προηγμένα συστήματα ασφάλειας που κάνουν την οδήγηση με ένα SWIFT Hybrid ευκολότερη και ασφαλέστερη.: Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου, 6 αερόσακοι, σύστημα Hill Hold, Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (Rear Cross Traffic Alert), Σύστημα Αναγνώρισης σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), είναι ορισμένα από αυτά. Ένα από τα πιο σημαντικά ίσως σύστημα ασφάλειας μέσα στην πόλη, είναι το Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor), το οποίο εντοπίζει τα οχήματα, μοτοσικλέτες ή ποδήλατα που βρίσκονται στο τυφλό σημείο του καθρέπτη του οδηγού και τον προειδοποιεί με φωτεινή και ηχητική ένδειξη κατά την αλλαγή λωρίδας.

Ανακαλύψτε το
Αποκτήστε το πιο cool αυτοκίνητο για να μετακινήστε με στυλ, ασφάλεια, οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον. Με λίγα λόγια: Make Your Mark με το Suzuki SWIFT Hybrid!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ