Αυτοκινηση

Mercedes-Benz Α-Class: 5+1 λόγοι που την ερωτευτήκαμε!

Η A-Class έγινε 20 ετών και το νέο της μοντέλο τα συνδυάζει όλα: Άνετη αλλά και ώριμη, με νεανικό και δυναμικό χαρακτήρα. Και, ναι, είναι η νέα μεγάλη μας αγάπη!

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 680
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
av-mercedes-adv-.jpg

Λένε ότι κάποια αυτοκίνητα είναι ερωτεύσιμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νέα Mercedes-Benz A-Class είναι ένα από αυτά. Ίσως το κατ’ εξοχήν. Η νέα A-Class επανακαθορίζει την έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας και μας προκαλεί. Η ATHENS VOICE την οδήγησε 
και σας παρουσιάζει τους 5+1 λόγους για τους οποίους την ερωτεύτηκε!

av-mercedes-adv-1.jpg

1. Η νέα Mercedes-Benz A-Class είναι το πλέον τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Έτη φωτός μπροστά.

2. Φέρνει νέα γκάμα ισχυρών κινητήρων. Έχουμε και λέμε: νέος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.4 λίτρων απόδοσης 163 ίππων, επίσης νέος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2.0 λίτρων με 224 ίππους, αλλά και τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 1.5 λίτρων με 116 ίππους.

av-mercedes-adv-4.jpg

3. Συστήματα ασφαλείας από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Για να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήσυχος για εσένα και τους αγαπημένους σου. Μεταξύ άλλων, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, Active Brake Assist, αερόσακος γονάτων οδηγού, Mercedes-Benz σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης, Μονάδα επικοινωνιών (LTE) για τη χρήση υπηρεσιών Mercedes me connect.

18c0292_008.jpg

4. Ολοκαίνουργια προσέγγιση στο εσωτερικό. Πραγματικά, δεν σου κάνει καρδιά να βγεις από αυτό το αυτοκίνητο. Με 64 επιλογές χρωμάτων, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

5. Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Όπως: το Welcome Freedom, το Welcome All Inclusive, το Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα 50:50, το Drive now. Pay later, το Standard και το Standard Plus.

av-mercedes-adv-3.jpg

6. Έκδοση Mercedes-Benz Α160 Freedom με €24.600, με 5 χρόνια service, εγγύηση & διασφάλιση κινητικότητας Mobilo (το οποίο προσφέρει άμεση βοήθεια, αν το όχημα ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος, σε περίπτωση μικροατυχίας, καθώς και σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ