Αυτοκινηση

Toyota: Νέο Corolla Touring Sports

Κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fast_lane_-_toyota.jpg

Πλαισιώνοντας το νέο hatchback που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες στη Γενεύη, το νέο Toyota Corolla Touring Sports κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018. Το νέο Corolla διαθέτει δυναμική σχεδίαση που διαφοροποιείται ανάμεσα στο σπορ, συμπαγές και δυναμικό hatchback και το πολυμορφικό TouringSports. 

Το αμάξωμα του Touring Sports είναι προϊόν Ευρωπαϊκής σχεδίασης και εξέλιξης και απευθύνεται σε όσους αναζητούν πρακτικότητα και στυλ χωρίς συμβιβασμούς.

Με την προσθήκη ενός νέου, πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης 2.0 L στη γκάμα των κινητήριων συνόλων, η νέα οικογένεια 2018 Corolla σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο της dualhybrid στρατηγικής της Toyota.

Υποδηλώνοντας τη συνεχή προσήλωση της μάρκας στην υβριδική τεχνολογία, το Corolla Touring Sports θα προσφέρει στους πελάτες έναν μόνο συμβατικό κινητήρα – έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.2 L 116 ίππων – και δυνατότητα επιλογής από δύο υβριδικά σύνολα, 1.8 L (122 ίππων) ή  2.0L 180 ίππων. Το τελευταίο είναι μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία, καθώς κανένας άλλος συμβατικός κινητήρας δεν μπορεί να προσφέρει έναν εφάμιλλο συνδυασμό επιδόσεων και χαμηλών ρύπων.

Το αναβαθμισμένο υβριδικό σύνολο των 1.8 L με αθόρυβη, εύχρηστη και άμεσης απόκρισης τεχνολογία EV, είναι αυτοφορτιζόμενο και προσφέρει χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Το νέο Corolla υιοθετεί ένα δοκιμασμένο σύστημα εμπρός ανάρτησης με γόνατα MacPherson, νέα διάταξη πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων, νέα τεχνολογία βαλβίδων αμορτισέρ και, για πρώτη φορά, το προαιρετικό Adaptive Variable Suspension (AVS).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ