Αθλητισμος

Πάλεψε η Σάκκαρη - Έχασε στα σημεία από τη Σερένα Γουίλιαμς

Η Αμερικανίδα νίκησε την Ελληνίδα με 2-1 σετ στον 4ο γύρο του US Open

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © EPA/

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Σερένα Γουίλιμας σε έναν συναρπαστικό αγώνα στον 4ο γύρο του US Open

Άξια συγχαρητηρίων είναι η Μαρία Σάκκαρη για τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στο μεγαθήριο του παγκόσμιου τένις, τη Σερένα Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα των 23 Γκραν Σλαμ επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Ελληνίδας και πέρασε στα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Στο πρώτο σετ η Σερένα έδειξε τη δυναμική της και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 6-3. Ως γνωστόν, η Σάκκαρη αργεί να πάρει μπρος και συνήλθε με την έναρξη του δεύτερου σετ. Καθεμία από τις δύο αθλήτριες κράτησε το σερβίς της με συνέπεια να οδηγηθούμε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Μαρία επικράτησε με 8-6, αν και θα μπορούσε να το καθαρίσει νωρίτερα, έχοντας σωρεία χαμένων set points. Βέβαια αυτό λίγη σημασία είχε, αφού το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Στο τελευταίο σετ, η Ελληνίδα μπήκε φορτσάτη κάνοντας το 2-0 στα γκέιμς, όμως η Σερένα ανέκαμψε άμεσα, παίρνοντας τα ηνία με 3-2. Λίγο αργότερα έκανε και άλλο break για να πάρει το σετ και το ματς με 6-3.

Η Σάκκαρη ορθώς πήγε το παιχνίδι στα ράλι για να κουράσει την αντίπαλό της, όμως στο τέλος υπερτέρησε η κλάση και η εμπειρία της Σερένα που σε λίγες μέρες κλείνει τα 39 της χρόνια. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ