1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα 651
ΤΕΥΧΟΣ 651
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 651

Γέλα, πουλί μου, γέλα, είν’ η ζωή μια τρέλα

Μυρτώ, είμαι με ένα παιδί δυόμισι χρόνια σε πολύ καλή φάση μέχρι τον ενάμιση και σε μέτρια μετά. Δεν σκέφτομαι να χωρίσω, αγαπιόμαστε και ζούμε μαζί. Πού είναι το προβληματάκι; Ότι γνώρισα (σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που είμαι) έναν άλλο με τον οποίο υπάρχει μεγάλη χημεία και η μαύρη αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μιλάμε όλη μέρα στο fb, στέλνουμε τραγούδια ο ένας στον άλλο, φατσούλες κ.λπ. Βασικά η μαύρη αλήθεια δεν είναι αυτή, είναι ότι τον θέλω και με θέλει, τον σκέφτομαι και με σκέφτεται, τον φαντάζομαι (ξέρεις πώς) και με φαντάζεται (ξέρεις πώς). Καταλαβαίνεις πως η ζωή μου έχει γίνει μια καταδίωξη γιατί με τον δικό μου μένουμε μαζί, ενώ ο άλλος είναι και παντρεμένος, οπότε κλεινόμαστε σε μπάνια για να τσατάρουμε και χαμηλώνουμε τηλέφωνα να μην ακούγονται τα μπιπ μπιπ από μνμ. Τι κάνουμε, Μυρτώ μου; Προχωράμε με τον κίνδυνο να μας πάρουν με τις πέτρες ή καθόμαστε ήσυχα και μας μένει απωθημένο; Μπορεί να με πεις αναίσθητη αλλά με πιάνει τρελό γέλιο με αυτή τη φάση. Σκέψου στα 31 να σηκώνομαι από το τραπέζι και να τρέχω στην τουαλέτα με το κινητό στην τσέπη σαν δεκαπεντάχρονο!

Υ.Γ. Η ζωή είναι ωραία!

Γέλα, πουλί μου, γέλα, είν’ η ζωή μια τρέλα.
Υ.Γ. 1 Η απάντησή μου είναι καλώς ορίσατε στην κόλαση. Ψάξτε για θάμνους, για κουφάλες στα δέντρα, για τουαλέτες σε βενζινάδικα – γκαράζ, πυλωτές, ταράτσες επίσης παίζουνε δυνατά. Γενικά η πόλη έχει πολλές καβάτζες, μη σας πω ότι μεταμορφώνεται ήδη σε μια τεράστια καβάτζα για να στέλνετε τις αμαρτωλές φατσούλες σας στον αγαπητικό. Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε κάποια να ρομαντσάρει ευτυχής δίπλα στη μούργα από το πετρέλαιο και τις πλαστικές σακούλες σε καμιά προβλήτα, ρίχνοντας ένοχες ματιές στην παρέα της και κοιτώντας παράλληλα το κινητό της; Προσέξατε ποτέ σε κάποιο εστιατόριο το ζευγάρι που ο ένας τρώει αμέριμνος και η άλλη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ το κινητό της δεν υπάρχει πουθενά στο τραπέζι; Κατουριόσασταν ποτέ έξω από πόρτα τουαλέτας ερμητικά κλειστή σε μπαρ και από μέσα άκρα του τάφου σιωπή που διακόπτεται από το γκλιν γκλιν των παράνομων μηνυμάτων; Ε, όλες αυτές είσαστε εσείς!
Υ.Γ. 2 Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας ενημερώνω ότι έχετε κάνει μια παράλληλη σχέση με ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σας μείνει απωθημένο αν διακόψετε μια σχέση με ένα κινητό, αλλά σίγουρα αν αποφασίσετε να προχωρήσετε με τον παντρεμένο κοπρίτη που τρώει τις ώρες του σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες γκομενίζοντας, ετοιμαστείτε για το επόμενο level στην κόλαση το οποίο πιθανότατα είναι: χωρίζετε με τον φίλο σας, ο τύπος σας λέει «χωρίζω, χωρίζω» και δεν χωρίζει για κανένα λόγο κι εσείς καταλήγετε στην προβλήτα, την τουαλέτα και στο εστιατόριο του απλώς πιο σκατά. Εκεί κάπου περνάει και ο πρώην απ’ έξω αγκαλιά με το καινούργιο αμόρε και αμέσως αντιλαμβάνεστε γιατί πρέπει να ακούτε τις συμβουλές του σοφού Μυρτουδιού.


Μυρτούδι μου, με έπιασε η άνοιξη, θέλω να τα τινάξω όλα στον αέρα και να ζήσω καινούργια πράγματααααα. Θέλω να αλλάξω δουλειά, να ταξιδέψω, να χωρίσω και να ξαναερωτευτώ, να κολλήσω με ένα γκομενάκι 25 χρονών και να φύγω μαζί του στα νησιά, να κοιμόμαστε στις παραλίες σε σλίπινγκ μπαγκ, να ψαρεύουμε και να τρώμε, να τα ζήσω όλα από την αρχή. Βαρέθηκα να τρέχω πίσω από προβλήματα, βαρέθηκα τις εκκρεμότητες και τα χρέη, θέλω να ξυπνήσω και να μην υπάρχουν χρέη να πληρώσω, βαρέθηκα το πλάι πλάι αμίλητοι στον καναπέ με τα κινητά στα χέρια και την τηλεόραση να παίζει στο mute. Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες της στήλης σου να πάθουν το ίδιο και πρώτη απ’ όλους εσύ! Καλή άνοιξη, καλό καλοκαίρι, άνθισαν οι νερατζιές! Φιλιά, Μυρτώ μουουου! - Flower

Σχετικα
Μίλα μου βρώμικα στο Athens Voice Radio 102.5
Μίλα μου βρώμικα στο Athens Voice Radio 102.5

Υ.Γ. Θέλω πίσω τα δεκαεννιά μου!

Εφικτό.
Υ.Γ. Θέλω να πάρω το νόμπελ λογοτεχνίας για το βιβλίο που δεν έχω γράψει ακόμα, θέλω να ξυπνήσω με μπούκλες, θέλω να αναστηθούν ο Μπάουι και ο Κοέν, θέλω να κερδίσω στο ΤΖΟΚΕΡ πάρα πολλά χρήματα, θέλω να ξαναγίνουν νέοι ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, θέλω τον Ανδρέα Παπανδρέου επικεφαλής στο Κίνημα Αλλαγής, θέλω να πρωταγωνιστήσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία που θα γυρίσω και η οποία θα αναφέρεται στις πρώτες μέρες του έρωτά μας (με τον Ράιαν), θέλω άλλες εννιά λέξεις για να κλείσω τη στήλη!


*Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5