1821 Digital Gallery
Πάρε θέση στο μέλλον της Παπαστράτος

Πάρε θέση στο μέλλον της Παπαστράτος

Η εταιρεία που καινοτομεί, επενδύει και φέρνει νέα ήθη στην δύσκολη ελληνική αγορά εργασίας

Σε νέα εποχή περνάει η Παπαστράτος, φέρνοντας μια επένδυση-σταθμό στην Ελλάδα, ενώ καινοτομεί ακόμα και στο επίπεδο της αγοράς εργασίας. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International, ύστερα από 86 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, από τις αρχές του 2018 θα σταματήσει να παράγει τσιγάρα, περνώντας σε μια νέα και πολύ ελπιδοφόρα εποχή: αυτήν της παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS, το καινοτόμο προϊόν που δεν καίει αλλά θερμαίνει τον καπνό. Όλα αυτά στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου, το οποίο θα μετατραπεί πλήρως για τις ανάγκες της νέας αυτής δραστηριότητας, με μια επένδυση 300 εκατ. ευρώ που θα προσθέσει 400 νέες θέσεις εργασίας στις 800 άμεσες και έμμεσες που ήδη υπάρχουν. Και στο πλαίσιο της αναζήτησης των νέων εργαζομένων, η εταιρία δημιούργησε μια καμπάνια με την οποία προσκαλεί τους υποψήφιους να «Πάρουν θέση στο μέλλον της Παπαστράτος».

Το Pare Thesi, εκτός από την αναζήτηση υποψηφίων, έχει σκοπό να αναδείξει επίσης την κουλτούρα και τις αξίες των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά στην Παπαστράτος μέσα από πραγματικές ιστορίες για την καθημερινότητα τους, την εργασία τους και το τι κάνει τον καθέναν από αυτούς χαρούμενο!. Έτσι, δημιουργήθηκε μια σειρά από διαδραστικά video και post, τα οποία αποκαλύπτουν σιγά σιγά διαφορετικές ειδικότητες για τις οποίες η Παπαστράτος αναζητεί υποψηφίους, όπως για παράδειγμα Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανολόγους, Τεχνικούς Παραγωγής, Υπεύθυνους Ποιοτικού Ελέγχου κ.λπ.

Εκεί, η ομάδα και οι υπεύθυνοι των θέσεων μας ξεναγούν στους χώρους τους, μας εξηγούν ποια είναι τα καθήκοντα των υποψηφίων, μας συστήνουν τους συνεργάτες τους, δίνουν συμβουλές για τη συνέντευξη και δείχνουν πώς θα είναι η πρώτη ημέρα στο γραφείο. Αμέσως μετά, πάλι μέσα από διαδραστικούς τρόπους, θα καλωσορίζονται οι νέοι άνθρωποι της ομάδας ενώ σύντομα θα αρχίσει να παρουσιάζεται η μεγάλη αλλαγή του εργοστασίου.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου και συνεχίζεται, ενώ όλα τα video και posts βρίσκονται στην επίσημη σελίδα της Παπαστράτος στο Facebook insidePapastratosMazi, καθώς και στη σελίδα της στο LinkedIn (Papastratos S.A.)

Για να βρεις τις θέσεις εργασίας

Όλες οι θέσεις εργασίας αναρτώνται στα επίσημα Social Media κανάλια της Παπαστράτος, όπου περιλαμβάνεται το αντίστοιχο link με αναλυτική περιγραφή των προϋποθέσεων καθώς και οδηγίες για την αίτηση. Ταυτόχρονα, οι  αιτήσεις μπορούν να γίνουν είτε μέσω του επίσημου site της εταιρείας, είτε με αποστολή βιογραφικού στο papastratos@pmi.com

Η νέα επένδυση σε αριθμούς

Ανέρχεται σε 300 εκατ. ευρώ

Δημιουργεί 400 νέες θέσεις εργασίας

Το εργοστάσιο του Ασπροπύργου θα είναι το τρίτο της Philip Morris International, μετά την Ιταλία και την Ελβετία, που θα παράγει προϊόντα καπνού που δεν περιλαμβάνουν καύση

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης θα παράγονται ετησίως 20 δισ. ράβδοι καπνού

Από το 2003 η Philip Morris International και η Παπαστράτος έχουν προχωρήσει σε επενδύσεις συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Το IQOS κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2014 και ως τα τέλη του 2017 αναμένεται να βρίσκεται σε περισσότερες από 30 χώρες. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και μετρά ήδη 23 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και e-shop.

Η Παπαστράτος

Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, κατέχοντας περίπου το 40% της ελληνικής αγοράς. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει τα Marlboro, Philip Morris, L&M καθώς και τον ιστορικό Άσσο, ενώ η μητρική Philip Morris International απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής παραγωγής ανατολικών καπνών.

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5