Βιβλιο

Συγγραφέας παιδικών παραμυθιών η Τζέρι Χάλιγουελ

Η νέα σειρά από το πρώην μέλος των «Spice Girls»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζει να γράφει παιδικά βιβλία η Τζέρι Χάλιγουελ
Συνεχίζει να γράφει παιδικά βιβλία η Τζέρι Χάλιγουελ © EPA/SHAWN THEW

Νέα σειρά παιδικών βιβλίων από την Τζέρι Χάλιγουελ - Επιτυχημένη συγγραφέας το πρώην μέλος των «Spice Girls»

Η Τζέρι Χάλιγουελ θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων περιπέτειας, μετά τα επιτυχημένα μυθιστορήματά της με πρωταγωνίστρια την «Ugenia Lavender».

Το πρώην μέλος των Spice Girls υπέγραψε συμφωνία για δύο βιβλία με τον εκδοτικό οίκο Scholastic στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Penguin Young Reader του Philomel Books στις ΗΠΑ.

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Rosie Frost and the Falcon Queen» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 περιγράφει την ιστορία της ορφανής Rosie Frost που στέλνεται σε ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο φιλοξενεί ξεχωριστούς εφήβους και επίσης ένα καταφύγιο για είδη υπό εξαφάνιση.

Η Χάλιγουελ είπε ότι ελπίζει η ιστορία να εμπνεύσει τους νεαρούς αναγνώστες να βρουν τη «δύναμη και την αντοχή» μπροστά σε αντιξοότητες. «Η Rosie Frost είναι στην καρδιά μου για πολύ καιρό και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την συστήσω στον κόσμο» τόνισε.

«Η Rosie Frost είναι η αποφασιστική, μεγαλόψυχη ηρωίδα που χρειαζόμαστε όλοι και το ταξίδι της ανακάλυψης στο νησί Bloodstone είναι γεμάτο εκπλήξεις που θα κάνουν τους αναγνώστες να ζητούν περισσότερες» ανέφερε ο Λίνας Αλσένας, επιμελητής στον Scholastic.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.