Βιβλιο

Το βιβλίο-έμπνευση της ταινίας «Nomadland», τον Μάιο στην Ελλάδα

Από τις Εκδόσεις Κυψέλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nomadland: Surviving America in the 21st Century

​Το βιβλίο «Nomadland: Surviving America in the 21st Century» της Τζέσικα Μπρούντερ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, από τις Εκδόσεις Κυψέλη.

Το βιβλίο "Nomadland: Surviving America in the 21st Century" της δημοσιογράφου Τζέσικα Μπρούντερ, το οποίο θα μεταφραστεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Κυψέλη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στα τέλη Μαΐου.

Το βιβλίο της Μπρούντερ είναι μια μελέτη και καταγραφή της ζωής των σύγχρονων νομάδων των ΗΠΑ, που έχουν εγκαταλείψει την παραδοσιακή έννοια της κατοικίας, μετακομίζοντας δια βίου στον δρόμο.

Το βιβλίο έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς και κοινό, κατακτώντας την 5η θέση στη λίστα Best Sellers Paperback Nonfiction των New York Times.

Αποτέλεσε τη βάση και πηγή έμπνευσης για την ταινία "Nomadland" της Κλόι Τζάο, που απέσπασε 6 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ 2021 (μεταξύ των οποίων στις κατηγορίες της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Α' Γυναικείου Ρόλου για τη Φράνσις Μακ Ντόρμαντ), έχοντας προηγουμένως κατακτήσει 2 Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες Καλύτερη Ταινία και Σκηνοθεσία.

kypselibooks.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ