- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
6 βιβλία από τις εκδόσεις Αρμός για τον έρωτα, τις σχέσεις, τον γάμο, την αγάπη
Η γνωστή συγγραφέας θεραπεύει όσους φοβούνται τον έρωτα, μέσα από τη βίωση της πραγματικής αγάπης, με ενσυναίσθηση, για την αποφυγή της εξάρτησης και της βαρεμάρας και επιμένει ότι: Ελευθερία είναι να κάνεις εκείνο που φοβάσαι.
Πώς θα βρούμε τον προσανατολισμό μας, ανακαλύπτοντας την υπαρξιακή διάσταση του έρωτα, αντιμετωπίζοντας τη μοναξιά και αποφεύγοντας τα αγκάθια, γνωρίζοντας το πραγματικό πρόσωπο που είναι οι αυθεντικές σχέσεις. Ένα βιβλίο για τα φανερά και ανείπωτα της ερωτικότητας, εφόδιο για να μην συμβιβαστούμε με την μετριότητα.
Το έργο ενός διορατικού ψυχοθεραπευτή για τις σύγχρονες σχέσεις που δοκιμάζονται έντονα. Μια μελέτη πρόκληση για να καταφέρουμε, αποφεύγοντας την αναποφασιστικότητα, με τη δύναμη της θέλησης ο έρωτας να ξαναπαίξει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας.
Ο κορυφαίος ψυχοθεραπευτής Ματθαίος Γιωσαφάτ, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του από τη βοήθεια που παρείχε σε χιλιάδες ζευγάρια, στο βιβλίο αυτό με χιούμορ και κατανοητό τρόπο προτρέπει πώς μέσα από τον γάμο και την συντροφικότητα μπορούμε να καλύψουμε βαθιές συναισθηματικές ανάγκες όπως η αγάπη και η τρυφερότητα.
Μια απρόσμενη συνάντηση με έναν αγαπημένο συγγραφέα που σε αυτό το βιβλίο επανατοποθετεί την περί έρωτος άποψη της παράδοσής μας. Με τον δικό του ξεχωριστό και διαφορετικό τρόπο μας μιλάει για την πραγματική φύση του έρωτα. Του έρωτα που είναι πηγή ζωής.
Ένα αριστουργηματικό δώρο του Πέρση ποιητή Τζελαλαντίν Ρουμί για τον ανθρώπινο Πόθο, το Πάθος και τον Έρωτα. Ένα κείμενο κόσμημα στην ιστορία της οικουμενικής γραφής.
Κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Αρμός, www.armosbooks.gr
Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!
Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Insta: armosbooks
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε μαζί τους για τους νέους επιτυχημένους τίτλους τους, τα προβλήματα που προκύπτουν από την υπερπληροφόρηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη αλλά και για την επίδραση της Key Books στους αναγνώστες
Στον φετινό διαγωνισμό οι νικητές και οι νικήτριες αναδείχτηκαν με 200.000 ψήφους αναγνωστών
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η παιδική και νεανική λογοτεχνία εξακολουθεί να αποτελεί ένα εξαιρετικά γόνιμο πεδίο επιστημονικής διερεύνησης
Μια μεγάλη συζήτηση με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα «Το κακό που δεν υπάρχει» (μετάφραση Δήμητρα Δότση, 336 σελίδες, Εκδόσεις Utopia)
Ο Γκεόργκι Γκοσποντίνοφ και ο Αντρέα Μπαγιάνι γράφουν για την άνοια των γονιών τους
«Μόνο με την επίκληση της νομιμότητας δεν θα έχει κανείς μέλλον», λέει ο Αντώνης Κλάψης στην ATHENS VOICE
Ήρθε στη Θεσσαλονίκη καλεσμένος του Φεστιβάλ ΛΕΑ για να παρουσιάσει το μυθιστόρημά του «Και οι επτά ήταν υπέροχοι»
Πανελλαδική έρευνα αποκαλύπτει τις συνήθειες, τα κίνητρα και τις νέες τάσεις των Ελλήνων αναγνωστών
Το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα μεταφέρεται στη σκηνή σε διασκευή του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Loggia
Το μυθιστόρημα «Εκεί εκεί» του Tommy Orange (μετάφραση Μαργαρίτα Ζαχαριάδου, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια) κυκλοφορεί στις 19 Ιουνίου
Μια συλλογή διηγημάτων που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις ούτε λεπτό
Μια νουβέλα γραμμένη σαν μια σχοινοτενής ευχή με τη μορφή νουβέλας: μακάρι ένα παιδί να στραφεί νωρίς μέσα του και να αναρωτηθεί βαθιά και ουσιαστικά ποια είμαι, πού πάω, τι θέλω, γιατί το θέλω
Μια συνέντευξη με τον δρα Θεόδωρο Παπακώστα με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Πόση Μεγάλη Ελλάδα θέλετε; — Ναι!» (344 σελίδες, Εκδόσεις Key Books)
Ο Ρουμάνος ποιητής αποτυπώνει την αγωνία μιας ταυτότητας που διαρκώς αμφισβητείται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.