- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Τα best sellers της Ontime Books γίνονται και audio
Με τη φωνή της πολύ επιτυχημένης Ladydust
Ontime Books: Το «Μυστικό της Μαγείας» και το «Coronavirus, an ancient or an alien virus» γίνονται audiobooks με τη φωνή της Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη)
H Ontime Books, ο εκδοτικός οίκος με έδρα το Λονδίνο ο οποίος μεταφράζει και εκδίδει στα αγγλικά βιβλία Ελλήνων και Κύπριων συγγραφέων, ετοιμάζει τα πρώτα της audiobooks, με τη φωνή της Ladydust.
Πρόκειται για το «Το Μυστικό της Μαγείας» της Νατάσσας Λούππου, το οποίο έχει ήδη χαράξει μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό, καθώς και για το «Coronavirus, an ancient or an alien virus» («Κορονοϊός, ένας αρχαίος ή ένας εξωγήινος ιός»), το οποίο περιλαμβάνει έξι υπέροχα διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων με θέμα τον κορονοϊό, τα οποία διακρίθηκαν σε διαγωνισμό της Ontime Books. Τα Audio books θα συμπεριλαμβάνονται ως ένθετο δώρο μαζί με τα βιβλία, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τίτλοι της Ontime Books έχουν ήδη γίνει best sellers και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Amazon.
Η Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη, www.ladydust.com) έχει ήδη τέσσερις συνεργασίες με την 20th Century Fox στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των animation Rio 1, 2 & Ice Age 4 & 5, καθώς και συνεργασίες σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ για δημοφιλή brands. Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές παραγωγές της τηλεόρασης, όπως «Το κλειδί του παραδείσου» αλλά και σε ταινίες, δίπλα σε ονόματα του Hollywood. Highlight της κινηματογραφικής της πορείας ήταν η συνεργασία της με τον οσκαρικό Guy Nattiv στην ταινία “Magic Men”. Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη με την τωρινή συνεργασία της με την Ontime, έχοντας ήδη παίξει πριν από μερικά χρόνια στην ταινία «Σαΐτα» του ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Χριστοδούλου.
Συνεργασία της Ontime Books με τον Ξενοφώντα Μουσά και τον Παύλο Πισσάνο
Τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Έλληνα Φυσικό και Αστρονόμο και πρωταγωνιστή της μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων Ξενοφώντα Μουσά, καθώς και με τον Παύλο Πισσάνο, την εργογραφία του οποίου έχει αναλάβει να εκδώσει στο εξωτερικό, ανακοίνωσε, στο μεταξύ, η Ontime Books. Τα πρώτα βιβλία του Παύλου Πισσάνου που θα κυκλοφορήσουν από την Ontime Books είναι τα «Απ' τον Αριστοτέλη στον Hawking», το οποίο κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 100 χώρες ως βιβλίο και ντοκιμαντέρ και προτάθηκε από 10 καθηγητές πανεπιστημίων και ακαδημιών του κόσμου, για δεύτερη φορά, ως υποψήφιο για το διεθνές βραβείο Templeton 2011 - 2012, καθώς και το βιβλίο «Οι νόμοι του Σύμπαντος», υποψήφιο για βραβείο Νόμπελ το 2011.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα μυθιστόρημα-λαβύρινθος που γοητεύει, τρομάζει, συναρπάζει και τέρπει, με άφθονα στοιχεία μύθου, παραλογισμού, χιούμορ και συγκίνησης
Από την έκδοση του Δόκτορα Ζιβάγκο το 1957 μέχρι την υπόθεση της Σάλι Ρούνεϊ και τη ματαίωση εκδήλωσης για την εβραϊκή λογοτεχνία στη Θεσσαλονίκη
Ένα εβδομαδιαίο podcast για τις νέες εκδόσεις, και τις νέες σειρές και ταινίες.
Στο Καφέ Φίλιον - Με τη συμμετοχή Ευάγγελου Βενιζέλου, Σπύρου Βούγια και Νίκης Λυμπεράκη
Οι τίτλοι που αγαπήσαμε περιμένουν την ψήφο μας
Ένα βιβλίο εκλαϊκευμένης επιστήμης από τον επιδραστικό Ιταλό φυσικό
Η σκληρή πραγματικότητα μιας απλήρωτης «δουλειάς»... ή μήπως μιας απλής απασχόλησης... ή ενός χόμπι;
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο Καφέ Φίλιον - Με ομιλητές Βενιζέλο, Βούγια και Λυμπεράκη
Ένα οικουμενικό έργο, παιγνιώδες, που αναδεικνύει ζητήματα κοινωνικού φύλου και γλώσσας, διαστέλλοντας τα όρια των λέξεων
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Η απόφαση αυτή ακολουθεί τη δέσμευση της συγγραφέα να δωρίσει τα έσοδα από τα βιβλία της στην οργάνωση Palestine Action
Από τον Καζαντζίδη και τον Άκη Πάνου μέχρι τον Νικ Κέιβ και τους Μπιτλς, ένα βιβλίο γεμάτο μουσικές, αναμνήσεις και μικρές ιστορίες της ζωής
Πώς ένας Κορεάτης οικονομολόγος μάς μαθαίνει να διαβάζουμε τον κόσμο μέσα από το φαγητό
Μια συζήτηση για τον έρωτα και την απώλεια με αφορμή το βιβλίο «Βαρύτητες» που μόλις κυκλοφόρησε
Η Ισπανίδα συγγραφέας και εικονογράφος μιλά στην Athens Voice με αφορμή την ελληνική έκδοση του παιδικού βιβλίου «Το Μεγάλο Τιγράκι» (εκδόσεις Key Books)
Παραδέχεται παλαιότερη λογοκλοπή
Μια μυθοπλαστική βιογραφία της αινιγματικής φωτογράφου δρόμου από την Ιταλίδα Φραντσέσκα Ντιοταλέβι
Η ιστορική έρευνα του Tim Tzouliadis για το πώς έζησαν και πέθαναν οι Αμερικανοί μετανάστες στη σοβιετική Ρωσία στη δεκαετία του 1930
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.