Βιβλιο

21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα

Έρχεται το νέο βιβλίο της ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21-2.jpg

«21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα»: Το βιβλίο της ATHENS VOICE με συνεντεύξεις του Μάκη Προβατά κυκλοφορεί από την ATHENS VOICE Books σε λίγες μέρες

Νάνος Βαλαωρίτης, Σωτήρης Γκορίτσας, Νίκος Δήμου, Μαρία Ευθυμίου, Ζυράννα Ζατέλη, Άλκη Ζέη, Πέγκυ Ζουμπουλάκη, Γιώργος Καμίνης, Μανόλης Κορρές, Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member), Λίνα Νικολακοπούλου, Λευτέρης Παπαδόπουλος,  Λάκης Παπαστάθης, Τίτος Πατρίκιος, Γιάννης Πετρίδης, Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ, Διονύσης Σιμόπουλος, Θεόδωρος Τερζόπουλος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Κώστας Τσόκλης, Σταμάτης Φασουλής.

«21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα», Μάκης Προβατάς, ATHENS VOICE Books

Όταν πέρυσι η ATHENS VOICE γιόρταζε τα δέκατα πέμπτα γενέθλιά της είχαμε ζητήσει από κάποιους σημαντικούς Έλληνες να μιλήσουν για τη ζωή τους και τη σχέση τους με την Αθήνα, την πόλη που αγαπάει και περιγράφει η ίδια η ATHENS VOICE όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τα γενέθλια μιας εφημερίδας που από το 2003 υμνούσε την Αθήνα και αναζητούσαμε κείμενα με πρωταγωνίστρια την ίδια την πόλη και τις γειτονιές της, που θα ζωντάνευαν μέσα από τις αναμνήσεις αυτών των υπέροχων Ελλήνων.

«21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα», Μάκης Προβατάς, ATHENS VOICE Books

Ο Μάκης Προβατάς έκανε μαζί τους τις μεγάλες συνεντεύξεις. Η ιδέα ήταν να γίνουν αργότερα βιβλίο. Όλοι είπαν ναι με μεγάλη χαρά. Δεκαπέντε μπορούσαν άμεσα και ήταν ακριβώς όσα και τα χρόνια ζωής της ATHENS VOICE! Με τους υπόλοιπους έξι κανονίσαμε να μας μιλήσουν σε δεύτερο χρόνο, για το βιβλίο. Όταν όλες αυτές οι ιστορίες ενώθηκαν, το αποτέλεσμα ξάφνιασε ακόμα και μας. Μέσα από τις συγκλονιστικές διηγήσεις αυτών των 21 λαμπερών ανθρώπων, ζωντανεύει η ίδια η ιστορία. Η ιστορία της Αθήνας, η ιστορία της εποχής μας, οι συναρπαστικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της.

Έτσι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει από την ATHENS VOICE Books το βιβλίο με τίτλο «21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα» που υπογράφει ο δημοσιογράφος και παραγωγός του Athens Voice Radio 102,5 Μάκης Προβατάς. 

«21 υπέροχοι Έλληνες μιλούν για την Αθήνα», Μάκης Προβατάς, ATHENS VOICE Books

Και σε λίγες μέρες θα είσαστε όλοι καλεσμένοι σε μια μεγάλη παρουσίαση για να ακούσετε κι από κοντά τις μαγευτικές αυτές διηγήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ