Βιβλιο

Ο «μπαμπάς» Χάρι Πότερ επιστρέφει με το «Καταραμένο Παιδί» (εικόνες, video)

Ως θεατρικό έργο στις 30 και ως βιβλίο στις 31 Ιουλίου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319835-628945.jpg

Οι φανατικοί αναγνώστες του Χάρι Πότερ θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια τους ξανά ένα βιβλίο με τις περιπέτειες του θαρραλέου μάγου. Ο «Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» είναι ένα δίπρακτο θεατρικό έργο, το οποίο θα ανέβει σε σκηνή του Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου και μία ημέρα μετά θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο.

Η ιστοσελίδα των φανατικών του μάγου του Χόγκαρτς, η Pottermote ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την διαδικτυακή διάθεση του e-book. Η απόφαση για δημοσίευση του θεατρικού έργου ελήφθη μετά από τα χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν οι αναγνώστες του Χάρι Πότερ που ήθελαν να έχουν και αυτό το έργο στην συλλογή τους.

image

Συγγραφέας του έργου είναι ο Τζακ Θορν με τον οποίο συνεργάστηκε, η διάσημη συγγραφέας των άλλων βιβλίων του μικρού μάγου, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Στο θεατρικό έργο συναντάμε τον Χάρι Πότερ και τους αχώριστους φίλους του, Ρον και Ερμιόνη, 19 χρόνια μετά το έβδομο βιβλίο που είχε τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» του 2007.

Ο Χάρι Πότερ θα εμφανιστεί επί σκηνής ως σύζυγος, πατέρας τριών παιδιών και καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας. Ο Χάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν που αρνείται να μείνει πίσω, εκεί που ανήκει. Ο νεότερος γιος του Άλμπους αγωνίζεται με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς, που ποτέ δεν ήθελε. Και καθώς το παρελθόν και το παρόν συνδέονται δυσοίωνα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα μάθουν τη δυσάρεστη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδόσεις Utopia: «Αθέατος Βίος» του Νικολό Αμανίτι | «Το κακό που δεν υπάρχει» της Τζούλια Καμινίτο
«Αθέατος Βίος» και «Το κακό που δεν υπάρχει»: δύο μυθιστορήματα για όσα κρύβουμε από τον κόσμο – και από τον εαυτό μας

Ο Νικολό Αμανίτι εξετάζει τη δύναμη της δημόσιας εικόνας και τις συνέπειες της έκθεσης, ενώ η Τζούλια Καμινίτο στρέφει το βλέμμα στις αόρατες πληγές που διαμορφώνουν έναν άνθρωπο πολύ πριν αποκτήσει τη δική του φωνή

«Ταξίδι στη Νυρεμβέργη» του Χέρμαν Έσσε, εκδόσεις Διόπτρα
«Ταξίδι στη Νυρεμβέργη» του Χέρμαν Έσσε: Το ταξιδιωτικό βιβλίο ενός απρόθυμου ταξιδευτή

Ο γερμανός συγγραφέας αφηγείται τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ποιητής, μιλά για την τέχνη της αφήγησης, τα πρότυπα για τους χαρακτήρες του, τη ζωγραφική.

Βασίλης Καραποστόλης
Βασίλης Καραποστόλης: «Όταν παύουν τα αισθήματα, πληθαίνουν οι παραισθήσεις»

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Η ανάγκη της εμψύχωσης», ο ομότιμος καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας μιλά για τη σύγχρονη εποχή της ψυχικής κόπωσης και της εσωτερικής παραίτησης.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY