Θεατρο - Οπερα

Λιγνάδης: Καμία άνωθεν εντολή για παραίτησή μου από το Εθνικό

Απάντηση στην ανεπιβεβαίωτη φημολογία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ω
Δημήτρης Λιγνάδης © EUROKINISSI

Δημήτρης Λιγνάδης: Απάντηση στην ανεπιβεβαίωτη φημολογία για πιέσεις που δέχθηκε για παραίτηση του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο, απαντώντας στη σχετική φημολογία. 

Όπως σημειώνει «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν» και καταλήγει πως «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Δημήτρης Λιγνάδης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ