Θεατρο - Οπερα

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «The Children»

Το έργο της Lucy Kirkwood παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με τους Ρένια Λουϊζίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Πέγκυ Σταθακοπούλου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
θέατρο Ιλίσια, «The Children», Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The children» με τους Ρένια Λουϊζίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Πέγκυ Σταθακοπούλου στο Θέατρο Ιλίσια.

Επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ιλίσια για την παράσταση «The Children» της Lucy Kirkwood σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη με πρωταγωνιστές τη Ρένια Λουϊζίδου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

θέατρο Ιλίσια, «The Children», Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου

Όλα ξεκινούν με την απρόσμενη άφιξη της Ρόουζ (Πέγκυ Σταθακοπούλου) στο απομονωμένο εξοχικό της Χέϊζελ (Ρένια Λουϊζίδου) και του Ρόμπιν (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Εκεί το ζευγάρι έχει καταφύγει μετά την έκρηξη του πυρηνικού εργοστασίου της περιοχής κοντά στην οποία βρισκόταν η κύρια στέγη τους. Οι δυο τους παλεύουν πλέον να συνεχίσουν την ζωή τους κάνοντας γιόγκα, προσευχές... αλλά και με πολλές ελλείψεις βασικών παροχών. Οι διακοπές ρεύματος διαδέχονται η μία την άλλη ενώ το νερό της βρύσης είναι μολυσμένο από την ραδιενέργεια. Η αινιγματική Ρόουζ αφού αναμοχλεύσει το κοινό παρελθόν των τριών επιστημόνων και φίλων καταλήγει σε μια τρομακτική πρόταση. Το πώς σηκώνει καθένας στους ώμους του το βάρος της ευθύνης απέναντι στα «παιδιά» και τι είναι διατεθειμένος να πράξει γι’ αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που αποτυπώνεται στο μυαλό των θεατών.

ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ - THE CHILDREN - 2019-20

Πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικοί και φίλοι παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την λαμπερή βραδιά. Ανάμεσα τους οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Τζόυς Ευείδη, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Βάσω Λασκαράκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Σόλων Τσούνης, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρία Φιλίππου, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Βαλέρια Κουρούπη, Αλεξάνδρα Ούστα, Κωνσταντίνα Κομματά, Μιχάλης Αεράκης, Αλμπέτρο Εσκενάζυ, Ιωάννα Ασημακοπούλου,  Ελισάβετ Μουτάφη, Καρακάση Ελένη, Ηρώ Μουκίου καθώς και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του.
θέατρο Ιλίσια, «The Children», Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου
Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ