Θεατρο - Οπερα

CAVEMAN

Μια παράσταση φαινόμενο, με τους πιο ταλαντούχους άντρες ηθοποιούς διεθνώς

115010-718264.jpg
Δήμητρα Αναγνώστου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2982-21283.jpg

Μια παράσταση φαινόμενο, με τους πιο ταλαντούχους άντρες ηθοποιούς διεθνώς να έχουν «σολάρει» σε αυτό το ρόλο κατακτώντας το γυναικείο κοινό με το χιούμορ τους.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι ο ερωτοχτυπημένος Caveman, ένας πρωτόγονος που παρόλη την τεχνική επιβίωσης που έχει εφαρμόσει δεν έχει καταφέρει ακόμα να απαντήσει στα δυσεπίλυτα ερωτήματα του τι ακριβώς γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με το ταμπεραμέντο και το χιούμορ του ξεπερνάει όλα τα προβλήματα των σχέσεων και βέβαια είναι απείρως οικονομικότερος από τους συμβούλους σχέσεων. Αν αισθάνεστε μια ανησυχία εκεί κοντά στον Φεβρουάριο ή αν νιώθετε μοναξιά σε αυτή τη μάλλον σαχλή «Ημέρα των Ερωτευμένων» δεν έχετε παρά να πάτε μέχρι το Coronet και να απολαύσετε μια παράσταση που την έχουν δει περισσότεροι από 7.000.000 θεατές στον κόσμο και έχει παιχτεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες.

Info: CAVEMAN του Ρομπ ΜπέκερΣκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Θέατρο Coronet, Φρύνης 11, 210 7012.123

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ