- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τιμοτέ Σαλαμέ: Τέλος στις φήμες ότι είναι ο μασκοφόρος ράπερ EsDeeKid - Η κοινή τους εμφάνιση
Ο χολιγουντιανός σταρ συνεργάστηκε με τον μυστηριώδη μουσικό σε ένα νέο βίντεο
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ εμφανίστηκε δίπλα στον EsDeeKid σε νέο βίντεο, διαψεύδοντας τις θεωρίες που τον ήθελαν να ακολουθεί κρυφή καριέρα ως ράπερ.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες ότι είναι ο μυστηριώδης ανώνυμος ράπερ EsDeeKid, εμφανιζόμενος δίπλα του σε νέο βίντεο.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η διαδικτυακή φημολογία είχε πάρει φωτιά, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο Τιμοτέ Σαλαμέ ζει μια «διπλή ζωή» ως ο μασκοφόρος ράπερ που δείχνει μόνο τα μάτια του. Κάποιοι ακόλουθοι μάλιστα εντόπισαν ομοιότητα στα μάτια των δύο, ενώ όταν το BBC ρώτησε τον Σαλαμέ για τη σύνδεση, εκείνος απάντησε αινιγματικά: «Ουδέν σχόλιο... Θα δείτε, όλα στην ώρα τους».
Τώρα, ο ηθοποιός – που στο λύκειο είχε υιοθετήσει το χιπ χοπ ψευδώνυμο Lil Timmy Tim – διέλυσε τις θεωρίες δημοσιεύοντας βίντεο όπου ραπάρει δίπλα στον EsDeeKid σε ρεμίξ της επιτυχίας 4Raws, η οποία έχει μπει στο βρετανικό Top 40.
Στο μουσικό βίντεο, ο Σαλαμέ «παίζει» με τις φήμες, ξεκινώντας με καλυμμένο το πρόσωπό του ώστε να φαίνονται μόνο τα μάτια του. Στη συνέχεια, κατεβάζει την μπαντάνα και ραπάρει: «Είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ, χαλαρώνει, προσπαθώντας να μαζέψει 100 εκατομμύρια», ενώ κάνει αναφορά και στη σύντροφό του, Κάιλι Τζένερ, με τον στίχο: «Η κοπέλα έχει 1 δισεκατομμύριο».
View this post on Instagram
Το κλιπ γυρίστηκε σε ένα μίνι μάρκετ στο βόρειο Λονδίνο και η συνεργασία έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας σχόλια από μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως ο Central Cee, ο Tinie Tempah και ο Shaboozey.
Οι φήμες είχαν φουντώσει τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ και οι δύο πλευρές παρέμεναν σιωπηλές, την ώρα που ο EsDeeKid ανέβαινε στο βρετανικό Top 10 και ο Σαλαμέ προωθούσε τη νέα του ταινία. Στο νέο κομμάτι, ο ηθοποιός κάνει αρκετές αναφορές στον τίτλο της ταινίας, Marty Supreme, ενισχύοντας μια ήδη έξυπνη καμπάνια προώθησης.
Παρά ταύτα, ήταν πάντα απίθανο οι δύο να είναι το ίδιο πρόσωπο – όχι μόνο λόγω της έντονης Λιβερπουλιανής προφοράς του EsDeeKid, αλλά και λόγω των παράλληλων δημόσιων εμφανίσεων.
(Με πληροφορίες BBC News)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «Ferto» συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετά τη Eurovision - Ξεκινά περιοδεία ο Έλληνας καλλιτέχνης
H μεγάλη τζαζ γιορτή της Αθήνας επιστρέφει για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε στις προηγούμενες διοργανώσεις και να διαστείλει δημιουργικά την έννοια του τζαζ φεστιβάλ.
Ο Έλληνας συνθέτης είναι ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού Bangaranga
Εύχομαι όλοι οι γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τα αγαπάνε γι αυτό που είναι, έγραψε στην ανάρτησή του
Με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ-έκπληξη, ο Καναδός ράπερ σαρώνει τα παγκόσμια charts
Ο creative director είχε αναλάβει τη σκηνική παρουσία του Akyla με το «Ferto»
Η νικήτρια του διαγωνισμού σήκωσε το τρόπαιο και τραγούδησε το «Bangaranga»
Πώς η συμμετοχή της θα τιναζόταν στον αέρα
O τραγουδιστής ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, βγαίνει σε 4 μέρες
Γιατί η Eurovision θεωρείται «δηλητηριασμένο δισκοπότηρο»
«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό που με κάνατε να ζήσω», είπε ο Akylas δηλώνοντας ότι βρίσκεται ακόμη σε υπερένταση
Οι πρώτες τους δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Η εξήγηση που έδωσε η μεγάλη νικήτρια
Η θέση που κατέκτησε η Κύπρος
Ο Akylas τερμάτισε στην 10η θέση
Η ελληνική υπογραφή στο κομμάτι
Στην 10η θέση η Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.