- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΛΕΞ: «Ευχαριστούμε Αθήνα» - Νέο βίντεο από το «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ
Σε λίγες ώρες ξεκινά η δεύτερη συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα και η εταιρεία που τη διοργάνωσε, η Dynasty Group Athens, δημοσίευσε στα social ένα ακόμη βίντεο από τη χθεσινή βραδιά, γράφοντας: «Ευχαριστούμε Αθήνα! Σε λίγες ώρες ραντεβού πάλι στο ΟΑΚΑ».
Η συναυλία της 28ης Ιουνίου του ΛΕΞ ανακοινώθηκε μέσω Instagram και έγινε sold out σε λιγότερο από 24 ώρες, με πάνω από 50.000 άτομα να προσπαθούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Η τεράστια ζήτηση οδήγησε στην προσθήκη δεύτερης ημερομηνίας στις 29 Ιουνίου.
View this post on Instagram
ΛΕΞ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συναυλία σήμερα
Η χθεσινή συναυλία του ΛΕΞ έγινε sold out μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες και για αυτό ανακοινώθηκε και δεύτερη εμφάνισή του, σήμερα Κυριακή, στον ίδιο χώρο. Η πρώτη συναυλία ανακοινώθηκε στις 24 Απριλίου και λόγω της μεγάλης ζήτησης, ανακοινώθηκε και δεύτερο live του ΛΕΞ που ορίστηκε για την επόμενη μέρα του πρώτου, δηλαδή την Κυριακή 29 Ιουνίου.
Σχετικά με λοιπόν με τη συναυλία του ΛΕΞ στο Τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκε θες πως: «Η είσοδος ανοίγει στις 16:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει μετά τις 21:00, προκειμένου να έχει εισέλθει το κοινό. Η συναυλία του Σαββάτου 28 Ιουνίου είναι SOLD OUT, οπότε ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στα εκδοτήρια. Εκείνη την ημέρα το box office θα εξυπηρετεί επίλυση προβλημάτων σε ήδη αγορασμένα εισιτήρια.
Για την Κυριακή 29 Ιουνίου υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια στα εκδοτήρια του συναυλιακού χώρου και στην more.com Η Dynasty για πρώτη φορά, εξασφάλισε -50% για τις δύο επόμενες σας διαδρομές με ταξί μέσω Uber. Διαβάστε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε στο 2ο και 3ο slide του carousel. Λόγω μεγάλης προσέλευσης, σας συμβουλεύουμε να ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο για την μετάβαση, και την είσοδό σας στο Αθλητικό Κέντρο. Από τους χώρους στάθμευσης του αθλητικού κέντρου, διαθέσιμο θα είναι το P7, στη συμβολή οδών Σπύρου Λούη & Κύμης.
Στον συναυλιακό χώρο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα για ΑμεΑ, άτομα σε αμαξίδια και άλλες κινητικές δυσκολίες. Ο χώρος στάθμευσης, δεν είναι ελεγχόμενος από την διοργανώτρια εταιρεία, οπότε οι θέσεις του εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα. Αν ανήκετε στις παραπάνω ομάδες, φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας. Για την είσοδο στην εξέδρα ΑμεΑ απαιτείται δικαιολογητικό που να πιστοποιεί την αναπηρία ή την κινητική δυσκολία, ενώ κάθε άτομο που εισέρχεται επιτρέπεται να έχει μαζί του μέχρι έναν συνοδό. Θα υπάρχει περίπτερο με νέο επίσημο merchandise του ΛΕΞ και αντικείμενα Die Nasty, εντός του χώρου. Προσοχή στις απομιμήσεις που πωλούνται εκτός του συναυλιακού χώρου. Οι αγορές θα πραγματοποιούνται με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Μέσα στον χώρο θα λειτουργούν καταστήματα με είδη εστίασης (ποτά, αναψυκτικά, φαγητό κ.α.) στα οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Για απορίες, στείλτε e-mail στο advance@dynasty.gr. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Το συγκρότημα του Τζος Χομ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από τρία χρόνια
Ένα τετραήμερο μουσικό mini fest στην αυλή του Black Duck από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, από την ATHENS VOICE και το VOICE RADIO
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στον αγαπημένο αρχαιολογικό χώρο, όπου η Καμεράτα ερμήνευσε την όπερα «Ορφέας και Ευριδίκη» του Γκλουκ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η 67χρονη σταρ με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία
Αποσύρεται από την περιοδεία του συγκροτήματος - Φίλοι και οικογένεια συγκεντρώνουν πόρους για τη θεραπεία της
Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του
Την ανέβασαν στα επίσημα social media
Μαγική βραδιά στον Λόφο της Σάνης - Ρόμπερτ Πλαντ και Saving Grace ένωσαν το παρελθόν με το παρόν της παγκόσμιας ροκ σκηνής
...και δεν έχει καμία σχέση με τον ακτιβισμό και τη ζωής της διάσημης αδελφής της
Γιατί τα παλιά τραγούδια του σινεμά μοιάζουν και είναι (ακόμα) τόσο μεγάλα
Ο μυθικός frontman και μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη headline εμφάνισή τους στο Sani Festival
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή «ένα πραγματικό πανεπιστήμιο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.